Szépségápolás

100%-ban természetes és friss beauty ajándékdobozok!

pretty_woman_gift_hero-nyito

A LUSH ajándékdobozai sem maradhatnak ki a karácsonyi ajánlómból! Összegyűjtöttem Nektek az 5 legújabb és legmenőbb ajándék termékcsomagot, ami telis tele van a legkülönbözőbb meglepetésekkel:

jingle_bells_gift_hero-mix

A Jingle Bells ajándékcsomagért érdemes egész évben jónak lenned! (3690 Ft) A Father Christmas fürdőbombája olyan édes és csábító, mint a legfinomabb karácsonyi csemegék, a mellette bújkáló Peeping Santa pedig egy morzsolható szilárd habfürdő, mely gyümölcsös-virágos illatú habhegyekkel tölti majd meg a kádat!

ice_ice_baby_gift_hero-mix

Igazi jéghideg hangulatot varázsolhatsz a Snowman tusfürdőzselével, melyet nyugodtan a hűtőbe tehetsz mielőtt lezuhanyozol vele, így egyszerre élvezheted a fagyos és a forró felrissülést. Az Ice ice baby ajándékcsomagban (3690 Ft) még egy izgalmas Igloo szappan is kíséri a hűvös hangulatot, mely fehér rózsszirmokból, rózsaolajjal és rózsakivonattal édes, virágos, csábító illatot idéznek meg.

two_turtle_doves_gift_hero-mix

Ha a szíved szerelmét szeretnéd meghódítani, akkor válaszd a Two Turtle Doves ajándékcsomagot (15.990 Ft), melyben a legromantikusabb termékek sorakoznak fel, egy gyönyörűdoboz kíséretében! Masszázstömbök, fürdőbombák, habfürdők és tusfürdők kényeztetnek majd a karácsony mind a tizenkét napján!

ray_of_light_gift_hero-mix

Biztosan ismertek olyan optimista embert, akinek a pohár mindig félig tele van, akinek a mosolya és nevetése beragyogja a szobát, aki mellett 5 percnél tovább nem lehet szomorkodni. Számukra tökéletes meglepetés a Ray of Light ajándékcsomagja (21.990 Ft/9 termék), mely zuhanycsodákkal, testápolókkal varázsol sugárzó vidámságot a fürdőszobába is.

pretty_woman_gift_hero-mix

Igazi csajos, „szeress belém” meglepetés a Pretty Woman 19 termékes ajándékcsomagja (37.690 Ft), mely vad, mégis gyengéd termékeket tartalmaz, hogy garantáltan megédesítsd a választottad életét! Egy csodásan érzékei fürdőbomba után jöhet a gyümölcsös szappan, a vattacukros tusfürdő, majd az ajakradír és balzsam és a többi különlegesség….:)

Ugye milyen ellenállhatatlanok, én tudnék bőven választani, és Te?