Szépségápolás

Azonnali ragyogás egyetlen gombnyomásra!

Gondoltad volna, hogy egy hajkefe is lehet különleges? A Braun élenjáró kutatói nemrégiben kifejlesztették a tökéletes eszköuz a nők mindennapos kihívásához. A Satin Hair hajkefe egyedülálló IONTEC technológiával egy teljesen új innováció a hajápolás világában.

04_02_BRAUN_SHOT5_ 0065

Ezt a hajkefét úgy tervezték, hogy minden egyes, bárhol és bármikor végzett fésülő mozdulattal hihetetlen ragyogást és simaságot kölcsönözzön a hajnak, mindössze egyetlen gombnyomásra. Miért más mint egy átlagos hajkefe?

braun-satin-hair-mix

Az IONTEC egy olyan technológia, amelyet kifejezetten a haj egészségének megóvására terveztek, így az IONTEC az egészséges hajformázás záloga. A különleges zöld színű ion fúvóka szatén ionok millióit szabadítja föl és irányítja hatékonyan a hajszálakra. Ezek azonnal leredukálják az elektrosztatikusságot és a súrlódást és rögtön megkezdik a haj fényének és simaságának a helyreállítását.

ph-stage-satin-hair-brush-sb1-hu

Az IONTEC hajkefe különleges tervezésű, simára munkált sörtéi kimagasló formájukkal és szupersima felületükkel páratlan kíméletességet nyújtanak a hajfésülésben anélkül, hogy felsértenék a kutikulát. Húzás nélkül segítenek a hajszálak szétválasztásában olyan rugalmassággal, hogy amikor a fésülés akadályba ütközik, a sörték “engedik előre” a hajszálakat és nem fordítva!

Braun hajkefe mix

A hajkefe nagyjából úgy működik, mint egy balzsam: hatékonyan megfékezi a göndörödést és a szálló hajszálakat a tapintható simaságért, mindemellett jelentősen lecsökkenti a hajszálak súrlódását, így a haj könnyedén kifésülhető.

Én elsőre kételkedtem benne, de tényleg működik!:)