Stílustanácsadás

Egyéni stílustanácsadás, avagy a tökéletes önismeret filozófiája!

Szerencsére egyre több megkeresésem van egyéni stílustanácsadásra, ahol rengeteg szuper Hölggyel/Nővel ismerkedhetek meg, akik mind azért kérik a segítségemet, mert egyedül nem boldogulnak a gardróbjuk és a ruhatáruk tökéletes összeállításával.

goikenora_bemutatkozas

Ma már igen elterjedt ez a szolgáltatás ám azt gondolom, hogy sokan még mindig nem tudják, hogy valójában ez miért is jó és hasznos, illetve miért is nem tudják jól érezni magukat a bőrükben a saját testalkatuknak, életvitelüknek és stílusuknak megfelelően. Gondoltam megosztom Veletek a szolgáltatás lényegét, a legfontosabb tudnivalókat…

goikenora_bemutatkozas2

Az Egyedi stílustanácsadás, más néven Personal Styling/Shopping az egyik legelterjedtebb fogalom a témában. Egy előre egyeztetett időpontban találkozom a vendégemmel, akivel egy kellemes kávé mellett átbeszélünk minden olyan információt – méret, szín, fazon, árkategória – ami fontos a meglévő és az új stílusa kialakításához. Utána gyorsan bele is vágunk a shopping túrába, amikor is segítek kiválasztani a Hozzá legjobban illő darabokat. A bevásárló körúton megmutatom, hogy hogyan igazodjon el a ruhák rengetegében, emellett megbeszéljük, hogy mire is van szüksége igazán. Az önfeledt shoppingolás közben először feltérképezzük a boltokat, így már egyből egy teljes képem lesz arról, hogy mik azok, amik prioritást élveznek a vásárlása során, utána pedig a próbafülkében öltözködési trükkök, kiegészítők segítségével mutatom meg, hogy hogyan tudja a saját személyiségének megfelelően variálni az öltözködését.

goikenora_bemutatkozas3

A Personal Shopping továbbgondolt szolgáltatása a gardrób frissítés, ami azért alakult ki, mert sokan nem is tudják, hogy mennyi kincs rejtőzik a szekrényükben, amiket az évek alatt összegyűjtöttek. A testalkatunknak és a stílusunknak megfelelően a gardrób szekrényünk is változik, ami évente legalább egyszer frissítésre szorul, ám nem úgy, hogy átpakoljuk a már 2-3 éve fel nem vett darabjainkat, hanem úgy, hogy szelektálunk. Ez a szolgáltatás is egy beszélgetéssel kezdődik, ahol átbeszéljük, hogy az illető személyiségdének, ízlésének és az életmódjának megfelelően melyek azok a darabok, amikre a továbbiakban is szüksége van. Azt szokták mondani a vendégeim, hogy utána olyan, mintha egy új ember személyében tündökölne, hiszen sokszor a Hölgyek lelki alapon is ragaszkodnak 1-2 megszokott darabhoz….:) A gardrób frissítés közben átnézzük, hogy mire van még szüksége az illeőnek, összeírjuk és utána együtt beszerezzük a must have darabokat.

Remélem egy picit letisztult bennetek, ennek az elsőre nagyon fancy szolgáltatásnak a szükségszerűsége, amit akár ajándékba is adhattok/kaphattok, csak ehhez jól elő kell készteni a terepet a célzott személynek.

Ha Te is szívesen kipróbálnád valamelyik szolgáltatásomat, meglepnéd vele barátnődet vagy valamelyik családtagodat vagy egyszerűen csak további információra van szükséged akkor keress meg nyugodtan!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.