Lifestyle

Töltsd meg a teret zenével!

beautiful_bg-nyito

Férfiakat meghazudtoló rajongással tudok elájulni egy-egy technikai újdonságtól, ami szerintem ma már nemcsak egy kiegészítő, hanem sok esetben egy műremek. Régen még szerettük volna elrejteni a csúnya hi-fi berendezésinket, de ma már igazgyöngyei a lakásunknak és inkább mutogatjuk őket. A BeoPlay A9 hangszóróját úgy tervezték, akár egy gyönyörű bútordarabot – a részletekre történő maximális odafigyeléssel és nagyszerű anyaghasználattal – ami az otthonodat is képes megváltoztatni. Beállítható egy sarokba, egy szobába vagy akár a falra is rögzíthető, a minőségét semmiféleképpen nem fogja befolyásolni.

 

a9_lifestyle_in_use1a9-01bangofsn-1

Azt A9 tulajdonképpen egy komplett sztereó rendszer, amihez nem kell további erősítőket, hangszórókat, kábeleket és más ronda kiegészítőek vásárolnod ahhoz, hogy a zene betöltse az otthonodat. Elég egy telefonra, táblagépre vagy számítógépre csatlakoztatnod és az Apple AirPlay vagy a DLNA szabványon keresztül továbbítanod a kedvenc zenédet. A hangerőszabályzása is varázslatos, nincs rajta tekerő vagy gomb, csak végig kell simítani a kezedet a hátulján, és már hangosíthatod vagy halkíthatod a zenédet. Engem magával ragadott a termék letisztult dizájnja és egyszerű kezelhetősége, mely biztosan határtalan zenei élmény biztosítására képes….:)

Ha kíváncsi vagy a kulisszatitkokra, akkor a lenti videóból megnézheted, hogy hogyan készül egy ilyen varázslatos termék: