Lifestyle

Vendégvárás felsőfokon! NYERJ Finish ajándékcsomagot…:)

Azt vettem észre, hogy minél idősebb vagyok annál jobban kezdek elmerülni a gasztronómia művészetében. Az étkezési szokásaink is egyre változatosabbak és igyekszem sok újdonságot kipróbálni a konyhában, képzeljétek el, hogy a kertben már fűszernövényekkel is próbálkozom, hogy minden friss hozzávalóból készüljön. Az ételek megkomponálása is kihívás számomra, a kreatív tálaláson is sok múlik, ám egy biztos, hogy az étkészletnek is makulátlan tisztaságúnak kell lennie, ahhoz, hogy minden stimmeljen.

2016-04_nora_finish_1200x700_jav2

Már sok cikkemben olvashattátok, hogy nemrég költöztünk és a költözéssel új háztartási eszközöket is beszereztünk. Én elsőre elleneztem a mosogatógépet, mert szeretek hagyomásnyosan, kézzel mosogatni, de azóta lassan úgy érzem, hogy elképzelhetetlen lenne az életem nélküle! Rengeteg hölggyel beszélgettem az optimális tisztítás eléréséhez szükséges tisztítószerekről, de nagyon eltérő válaszokta kaptam, sokan az ár miatt választják az olcsóbb termékeket, pedig tudjuk, hogy sokszor megéri a drágábba beruházni, mert nem minden esetben hatékony egy kevésbé kategorizált termék.

2016-04_nora_finish_1200x700-2_jav2

Egy otthoni és egy kerti inspirációt találtam ki Nektek, melyekből pontosan látszik, hogy milyen sokoldalúan lehet elkápráztatni a vendégeket, amihez bizony csilli-villi pohár- és étkészlet is dukál. Én a kezdetektől a Finish termékeit használom a mosogatógépünkbe, rendkívül egyszerű a használatuk és nagyon hatékonyak. A mosókapszula mellé sokan nem használnak öblítőszert, pedig azok megakadályozzák, hogy az edényeken, poharakon és konyhai eszközökön ételmaradványok maradjanak. Nekem már többször fogyott el az öblítőm és indítottam néhány mosást nélküle, tényleg látszik az eredmény!

2016-04_nora_finish_1200x700-2_jav22

A nagy „mosogatásokban” nem szabad megfeledkeznünk a gép megfelelő tisztításáról sem. A mosógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő bizony nem bomlanak le maguktól, de egy kis adalékanyag hozzáadásával a fűtőelemen, a permetezőkaron és a nehezen elérhető helyeken is tisztíthatjuk a házikedvencünket. Egyszerűen csak be kell tölteni az öblítőszert az adagolórekeszbe és az öblítési fázisnál már biztosítva lesz az edényeink fantasztikus tisztasága és ragyogása. A sokadik mosás után jelentkező kellemetlen illatok megszüntetésére is van megoldás, választhattok a klasszikus vagy a citromos illatvariációk közül. Én a mosógép tisztításakor is a citromos változatot választom, ami elárasztja az egész konyhát csupa tavaszi hangulattal.

2016-04_nora_finish_1200x700_jav3

Ha Te is szeretnél NYERNI egy szuper Finish ajándékcsomagot, akkor csak annyit kell tenned, hogy:

  • LÁJKOLOD és MEGOSZTOD a posztomat!
  • Facebook vagy blog kommentben ajánlod egy barátnődnek (a neve befűzésével) a Finish valamelyik termékét!