Szépségápolás

Sminkeltávolítás néhány mozdulattal!

A reggeli ébredés sokszor nehézkes, ilyenkor nem csak a szellemnek, de a testnek is szüksége van a felfrissülésre, ahhoz pedig, hogy ennek megfelelő alapot biztosítsunk, elengedhetetlen, hogy a bőrünk tisztítása lefekvés előtt se maradjon el. Az Eucerin DermatoCLEAN termékcsalád tagjai segítséget nyújtanak, hogy bőröd reggel és este is megfelelő ápolásban részesüljön, a teljes körű tisztítás érdekében pedig most két új termékkel is jelentkezik a márka: az Eucerin DermatoCLEAN Szemsmink Lemosó hatékonyan távolítja el még a vízálló sminket is, míg a Mélytisztító Arclemosó Zselé az egész arcot ragyogóvá varázsolja.

Eucerin

A hatékony bőrápolás első lépése minden esetben az alapos mindennapi tisztítás. A reggeli és esti rutin során eltávolítjuk a szennyeződéseket, a sminket, a fölösleges faggyút, a tonizálással pedig segítünk visszaállítani a bőr természetes pH-értékét, mely után a bőr hatékonyabban képes felszívni az bőrápoló termékek aktív hatóanyagait. Az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy ne szárítsa ki a bőrt, klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan alkalmazható érzékeny bőrön is.

Eucerin
DermatoCLEAN Szemsmink Lemosó

Mindannyiunk számára ismerős lehet az érzés, mikor az egész napos sminkviselés után alig várjuk, hogy fellélegezzen a bőrünk. Legyen szó természetes, szinte láthatatlan hétköznapi sminkről, vagy akár nagy füstös szemekről, a festék eltávolítása minden esetben elkerülhetetlen. Az Eucerin DermatoCLEAN Szemsmink Lemosó hatékonyan tünteti el a vízálló szemfestéket és szempillaspirált is, miközben gyengéd a bőrhöz. Glüko-glicerol tartalma segíti a nedvességeloszlást a bőrben, kontaktlencsét viselők számára kifejezetten ideális.

Eucerin
DermatoCLEAN Mélytisztító Arclemosó Zselé

Mindennapos használatra ajánlott az Eucerin DermatoCLEAN Mélytisztító Arclemosó Zselé, mely reggel és este is alkalmazva eltávolítja a szennyeződéseket az arcról, melynek köszönhetően a bőr tiszta, üde és friss lesz. Hidratáló hialuronsavat, glüko-gilcerolt valamint alkil-poliglükozidot tartalmaz, illatanyag-, illetve alkoholmentes.

Próbáljátok ki őket, mert tényleg nagyon hatékonyak! 🙂

___