Divat

Irány a szabadba a Deichmann stílusos kiegészítőivel!

DEICHMANN

Ahogy a természet is életre kel, mi is annál inkább vágyakozunk arra, hogy kimozduljunk a négy fal közül. A változékony időjárás miatt érdemes zárt cipőkbe bújnunk, de ha kisüt a nap, akkor előkerülhetnek a szandálok is a szekrényből. Sokak alapdarabjai, a sneakerek csillámokkal és festett részleteikkel gondoskodnak arról, hogy kitűnjünk a tömegből. Ha valami letisztultabbra vágyunk, válasszunk a chunky talpakkal ellátott, pasztell színekben hódító loaferek vagy bokacipők közül, amelyek vagány eleganciát kölcsönöznek a visszafogottabb szettjeinknek is. A szandálok pedig tökéletes kiegészítői a nyári ruháknak, azt hiszem a DEICHMANN új kollekciójában igazán izgalmas darabok közül szemezgethetünk.

DEICHMANN
DEICHMANN

Ha a barátnőkkel tervezünk programot, vagy ha csak az irodai szettünket dobnánk fel egy trendi kiegészítővel, akkor a cipők mellett a táskákra is gondolnunk kell. Az idei szezont a finom pasztell árnyalatok jellemzik, melyek rendkívül jól kombinálhatóak egyszínű vagy akár színesebb outfitekkel. Ráadásul a különböző láncok és applikációk csak úgy vonzzák majd a tekinteteket.kitűnjünk

DEICHMANN

Igazából mindegy, hogy a hatalmas napernyők alatt elkortyolt finom kávék vagy a kellemesen frissítő szabadtéri séták csábítanak ki minket a levegőre, a tökéletesen kiválasztott táskák és lábbelik elengedhetetlen kellékei az önfeledt feltöltődésnek. A DEICHMANN üzleteiben és Online Shopjában garantáltan megtaláljuk azokat a darabokat, melyek segítségével stílusosnak és magabiztosnak érezhetjük magunkat.

___