Szépségápolás

24 órás hidratálás bio összetevőkkel

A szintetikus kozmetikumok világában igazi kincs találkozni olyan termékekkel is, melyekben minden összetevő teljesen természetes. Nem is gondolnánk – mert ugye sokan nem a krémek tartalmára fókuszálnak – , hogy a hagyományos kozmetikumok nagy része szintetikus összetevőkből áll, melyek sokszor irritációt és függőséget okoznak, és nem csak a bőrünkre vannak rossz hatással, hanem az egész szervezetünkre is. Kíváncsi vagy, hogy miben különbözik egy PHYT’S termék a hagyományos kozmetikumoktól?

PHYT'S

Termékeikhez hidegen préselt olajokat használnak, melyek esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdagok. Csak természetes hidratálók, állományjavítók és növényi emulgeáló anyagok találhatók a termékekben, melyek nem okoznak irritációt. Szintetikus tartósítószerek helyett bio esszenciális olajokat használnak, melyek hatóanyagként is szolgálnak, valamint termékeik kizárólag természetes illatanyagokat és színezékeket tartalmaznak. Mivel minden ember bőre más, ezért nagyon fontos, hogy a bőrtípusunknak megfelelő termékeket használjuk, melyek feltérképezése igen komplex kérdéskört takar. Kozmetikusok is a segítségünkre lehetnek ennek a megválaszolásában (akár a PHYT’S Naturo-kozmetikákban) és persze tapasztalás útján – különböző termékek kipróbálás közben – is megvizsgálhatjuk a sajátos igényeinket.

PHYT'S

Nagyon sok lehetőségem van tesztelni a különböző márkák újdonságait, ezért az évek alatt jó pár olyan termékkel találkoztam, melyek nem bizonyultak a legjobbnak a bőröm számára és szerencsére mindig felfedezek olyanokat is, melyekkel egy élmény a napi bőrápolás. A vízhiányos bőröm nagyon sokszor gondot okoz és örülök, hogy most egy olyan krémet próbálhattam ki, mely kifejezetten arra épül, hogy 24 órán át biztosítsa a bőr hidratáltságát. Az Acqua PHYT’S Fluide Hydratant 24H könnyű formulája segít megkötni a vizet a bőr legfelső rétegében és gátolja a bőr vízvesztését, így biztosítva a bőrt a kiszáradástól.  Azoknak is ajánlom, akik nem kedvelik a krémes bőrérzetet vagy, hogy könnyen kifénylik a bőrük. Külön öröm, hogy a termékben megbújik hyaluronsav is, aminek a jótékony hatása egy érett bőr számára “must have”.

PHYT'S

A PHYT’S termékportfóliójában találtok arc- és testápoló termékeket, baba-mama csomagokat, férfi termékeket, illetve fényvédőket is, úgyhogy érdemes szemügyre vennetek a webshopjukat, ahonnan kiválaszthatjátok a kedvenc termékeiteket!

PHYT'S

___