Szépségápolás

4711 Remix Electric Night – növeld a hangerőt és ragyogj!

Vonzóan, szabadon és vidáman táncolsz a zene dallamára. Ragyogó öltözékeddel és fényes ajkaiddal te vagy a klub középpontjában. Érzed a hangulatot, behunyod a szemed, és élvezed az elektromos érzést a reflektorfényben. Pont itt, pont most van a tökéletes pillanat arra, hogy elengedd magad és ünnepeld az életet, mert ez az éjszaka épp csak most kezdődik… Az új 4711 Remix Electric Night felveszi az eddigi Remix variánsok sokszínű világát és a tiszta életörömöt – és ezzel az éjszakát nappallá varázsolja! A „Pump up the volume!” jelmondattal még intenzívebbé, sötétebbé és csábítóbbá válik. Egy illat, ami tökéletesen passzol magabiztos fellépésedhez, intenzív és ellenállhatatlan jellegével maradandó benyomást kelt a klubban…

4711 Remix Electric Night

Légy őrült, légy különböző – légy önmagad!

Tudjuk, mi mozgatja a fiatal célcsoportot, és ezt évente bizonyítjuk is pezsdítő Remix illatainkkal! Nem csak izgalmas illatvilágunkkal győzünk meg, amelyekből többet akar az ember – főként a Remix életmódunk az, ami meggyőzi mind a viselőket, mind pedig az iparágat. Néhány hónappal ezelőtt a fiatal illatmárkát nyertesként tüntették fel a 2023-as German Brand Award versenyén a „Szépség és Ápolás” főkategóriában. Az Electric Night illattal a titokzatos éjszakai életbe merülünk, hogy megmutassuk, mit tartogat mindez. Ez a Remix kiadás titokzatos, elektromos, nőies, vonzó – és intenzív! Mert ez az abszolút újdonság, a hosszú partiéjszakákhoz illő, extrahosszan tartó Eau de Parfum formában érkezik – és mint egy további illatvariáció, télen-nyáron megtalálható lesz a polcokon! 

4711 Remix Electric Night

Egy illat, amely olyan érzéki, akár egy csók

Indítsd el a bulit: Egy feltűnő trió a citrom, bergamott és fekete ribizli különleges, pezsdítő-gyümölcsös illatot teremt – és intenzív lökést ad az “első pillantásra”! Ahogy követed a ritmust, a bazsarózsa és a gyöngyvirág virágimpulzusai lüktetnek a szívben, és találkoznak a felvillanyozó pillanatok fénypontjával: az egyedülálló rúzs-akkord a szexi aurához! A cédrusfa, a vanília és a borostyán kontrasztot és változatosságot biztosít az alapnak, és intenzív érzetet hagy a bőrön. Egy felvillanyozó illat, amely maradandó benyomást hagy a táncparketten – megnövelt illatolaj-koncentrációval, még intenzívebb illatélmény magasabb tartóssággal az egész éjszakára!

Eau de Parfum Natural Spray 100 ml, 7.705 Ft*

A 4711 Remix Electric Night 2023 október elejétől kapható a DM és Müller polcain.

___