Lifestyle, Szépségápolás

4BRO DOWNTOWN és a Prada bemutatta a nyár legnagyobb durranásait!

A 4BRO DOWNTOWN és a Prada egy szuper fancy influenszer partin mutatta be a nyár legnagyobb durranásait. A mindenki által jól ismert szórakozóhely egy olyan étlappal rukkolt elő, amivel az elsőszámú éllovasává vált a Gozsdu udvar szórakozóhelyei között. Az est másik főszereplője a Prada, legújabb nyári illatpárosát mutatta be a rendezvényen ami a L’Femme Prada L’Eau és a L’Homme Prada L’Eau névre hallgat. A szervezők gondolskodtak arról, hogy minden vendég egy olyan élményben részesüljön, amire az összes érzékszerve emlékezni fog még egy jódarabig.

A Gozsdu udvar mindenki fejében a nagy bulik és a bárok végelláthatatlan utcáját jelenti, így nem egyszerű kitűnni a tömegből, és valami újat adni az odalátogató közönségnek. A 4BRO azonban mert nagyot álmodni, és legújabb étlapjával egy olyan gasztronómiai élményt tárt fel, amivel egyértelműen az elsőszámú helyre lépett az összes vendéglátó egység előtt. Ugyanis a 4BRO már nem csak egy szórakozóhely és bár, hanem az első olyan vendéglátó egység, ahol a kellemes italok mellett egy zseniálisan megalkotott étlappal várja az odalátogatókat.

A Prada legújabb illatcsaládja a La Femme Prada L’Eau és a L’Homme Prada L’Eau, melyek egyértelműen a nyarat, annak forró és frissítő kellemes kettős harmóniáját adják vissza. Amikor megkóstoljuk a bőrünkön ezt az illatpárt, akkor azonnal éreztehető, a nyár intenzív, mégis üdítő frissessége, ami az illatkompozícióban rejlő textúráknak köszönhető. A napsugarak kellemes melegét a bőrünkön, a romantikus éjszakák szexi és fülledt hangulatát, a hajnali szellő frissítő fuvallatát idézi.

L’Homme Prada L’Eau esetében, az ámbra és az írisz tökéletesen összeolvad a vörös gyömbérrel, a kardamommal és a nerolival, míg a mandarin és a szantálfa jegyei egy kis feszültséget teremtenek az illategyüttesben. A La Femme Prada pedig a zöld Frangipáni virág és zöld mandarin olaj légies elegye. Fűszeresebb, gyümölcsösebb elődje finomabb verziója ez a főzet, több virágos jeggyel gazdagítva, ami tökéletes minden nő számára.

Az illatok egyértelműen egy teljesen új dimenziót nyitnak a női és a férfi parfüm fogyasztás történetében, amiből szinte bűn lemaradni.