Szépségápolás

Fantasztikus ünnepi újdonságok a Max Factor-tól!

A Max Factor újdonságai között megint fantasztikus termékek közül válogathatunk. Itt van például a Lipfinity Velvet Matte ajakrúzs (3899 Ft), mely intenzíven pigmentált, vízálló, csókálló, folyékony ajakrúzs, 24 órás tartóssággal. Formulája többféle előnnyel rendelkezik, finom, matt felületet biztosít – a tartós, folyékony ajakrúzs minden jó tulajdonságát, valamint a hozzáadott hidratáló összetevők szuperképességét is egyesíti. A kókusz eredetű összetevőket tartalmazó folyékony rúzs soha nem hagyja kiszáradni ajkaidat. Alkalmazása egyszerű és vele nem kell kompromisszumot kötnöd a magasan pigmentált, gazdag, matt felületért, hiszen bármerre jársz is a nap folymán, végig a helyén marad. Válassz a hét árnyalatból, melyeket a Max Factor sminkmesterei alkottak meg ajkaid hatásos megjelenéséért és fokozza a szépségedet.

A márka másik aktuális újdonsága a Max Factor Volume Infusion szempillaspirál (4799 Ft), mellyel kiemelkedően dús, gyönyörű és egészséges szempilláikat varázsolhatunk magunknak! Formulája keratint és biotint tartalmaz, dúsító keféje pedig maximális hatást biztosít, így Tiéd lehet a magával ragadó tekintet, amelyre mindig is vágytál. Hangsúlyozásra és kiemelésre is használhatjátok, így tökéletesen beilleszthető a mindennapokba.

Ismeritek a RADIANT LIFT termékcsaládot? Tagjai újraértelmezik a hibátlan és egészségesen ragyogó bőr fogalmát, ápoló hatást és tökéletes megjelenést biztosítanak számunkra – a mindennapok kötelező kellékei. Találd meg a bőrtónusodhoz illő árnyalatot és ragyogj egész nap az új, fátyolkönnyű RADIANT LIFT alapozóval!

Ti használtok valamilyen Max Factor terméket?