Szépségápolás

A bőrfiatalítás új generációja

Világszerte nők milliói keresnek hatékony arcápolási módot az arcbőr feszesítésére, a bőr szerkezetének helyreállítására és a mély ráncok csökkentésére. Az évek előrehaladtával a sejtek aktivitása sajnos lelassul, és jelentkeznek a bőröregedés látható jelei. Az arc kontúrjai megereszkednek, új ráncok jelennek meg, a meglévők pedig mélyülnek. A NIVEA bőrápolási szakértői kifejlesztettek egy modernebb formulát, amely tudományos ismeretek alapján reaktiválja a bőrsejteket. Az innovatív készítmény kétféle hialuronsav hatékony keverékét tartalmazza bakuchiollal kombinálva, amely újdonság a bőrfiatalító hatóanyagok között.

Nivea CELLULAR Expert Lift

Mi az a bakuchiol?

Ez a bőrápolás egyik legújabb trendi összetevője, amely kiváló öregedésgátló hatással rendelkezik. A bakuchiol funkcionális hasonlóságot mutat a retinollal. Ugyanúgy segít feszesíteni a bőrt és erősíti a kollagénrostokat, de más előnyei is vannak. „A bakuchiol támogatja a sejtaktivitást, védi a bőrt a szabad gyökök okozta károsodástól, és intenzívebben regenerál, mint a retinol, ugyanakkor abőr jobban tolerálja“ – magyarázza Dr. Svenja Moellgaard, a NIVEA bőrápolási szakértője.

Az új Nivea CELLULAR Expert Lift arcápoló termékcsalád összetétele a bakuchiol mellett kétféle hialuronsavat is tartalmaz, melynek köszönhetően a termékek fiatalító hatása igen magas. A makro-hialuronsav segít intenzíven hidratálni és kisimítani a bőrfelületet, mert tömegének akár ezerszeresére is képes megkötni a vizet, míg a mikro-hialuronsav 40-szer kisebb molekulájával képes mélyebben behatolni a bőrbe. Ott segít csökkenteni a ráncokat belülről, közvetlenül a keletkezésük helyén. A termékcsalád az új bakuchiol hatóanyaggal korszerűbb anti-age megoldást kínál a nők számára szerte a világon. Ez egy átfogó arcápolási mód, amely minden nap fiatalon tartja a bőrt, hogy bárhol jól érezd magad.

Ajánlott fogyasztói áruk: Nappali és Éjszakai arckrém – 7119 Ft/50ml, Fátyolmaszk – 1589 Ft

___