Szépségápolás

A CHANEL must have újdonságai!

Egy különleges bloggernap keretei között ismerhettem meg a Chanel újdonságait, amik mint minden évben, most is ellenállhatatlanra sikeredtek. A nagy kedvencemmel kezdeném a termékek bemutatását, a La Créme Main kézkrémmel. Már a csomagolása is magával ragadó: kompakt, pont illeszkedik a kézbe, emellett nem tud összenyomódni, mert mindig visszanyeri az eredeti alakját, ami esztétikailag sem utolsó szempont. Aktív hatóanyagai a májusi rózsaviasz, mely a hidratációt és a puhaságot garantálja, illetve az írisz pallida, ami a bőr védelméért és egységes képéért felelős. Kipróbáltam, az eredménye már azonnal érezhető és nem csak a bőrünkre van jó hatással, hanem a körmöket is erősíti. Én megvettem, Neked, hogy tetszik?

Sajnos én nagyon sokat küzdök a szem alatti karikáimmal, amik a gyerekeim megszületése óta egyre csak mélyülnek. Erre a problémára is megoldás lehet a Le lift flash eye revitalizer melynek a fő funkciója, hogy kiemeli a szemet és fiatalosabbá varázsolja azt. A termék amellett, hogy intenzíven ápol, stimulálja a fiatlaság fehérjéket, azonnali ragyogást kölcsönöz, célzottan feszesít és még a smink felvitelét is megkönnyíti. Ezt a terméket sajnos még nem próbáltam, de szerintem meg fogom lepni magam eggyel.

A Chanel divatház új fejezetet nyit az illatokat és a dizájnt kedvelők számára, melyet Gabrielle Chanel korai évei inspiráltak. Ez egy kivételes illat, egy kivételes üvegbe zárva, mely azoknak a hölgyeknek az illata, akik maguk választják meg a sorsukat, a természetességet helyezik előtérben és nem hat rájuk a külső környezet. Míg a luxus általában a nehéz üvegekről szól, addig a márka épp az ellenkezőjét szerette volna ez esetben elérni. Az enyhén belül domború aljú üveget először kifelé nyomták, majd polírozták. Az üveg oldalának vonalai befelé haladnak, ahol pont egy akkora négyzetet képeznek, mint maga a kupak – így minden egyes fazetta tökéletesen szórja a fényt.  Gondoltad volna, hogy milyen komoly tervezés van egy illat és a hozzá tartozó üvege gyártása kapcsán?

A tökéletes ragyogás jegyében kelt életre a No5 Fragments D’OR arany testgélje, mely az ünnepi időszak must have kiegészítője lehet, ha a finom Chanel illatot és egy kis csillámos testápolót szeretnél párosítani.

Az ünnepi paletta természetesen a sminktermékekre vonatkozik, nézzétek meg a limitált kiadású a Rouge allure rúzsokat, a Rouge Coco Gloss szájfényeket, a Joues Contraste púdert és az új Le Vernis körömlakkokat.