Gyerek

A gumivitaminok ereje legyen veletek!

Az immunerősítés talán még soha nem volt ennyire fókuszban, mint az elmúlt hónapokban. A kialakult vírushelyzet miatt is rendkívül fontos a megfelelő működése, illetve a hűvösebb idő és az óvodai, iskolai megbetegedések is egyre elterjedtebbek. A káros mikroorganizmusok (gombák, baktériumok és vírusok) sokszor velünk élnek, de jelentkezhetnek járványszerűen is, egy biztos, hogy mindegyikük közös jellemzője, hogy az erős, alapbetegségektől mentes, jól működő szervezetet nem, vagy nagyon nehezen támadják csak meg.

Az ifjú Padawanjaim már tesztelték a gumivitaminokat és átmentek a próbákon

Az immunrendszer több különálló szerv – mirigyek, sejtek, szövetek – összessége és tagjai azért felelnek, hogy ellenállók legyünk a különböző betegségekkel szemben. Igazából egész évben kiemelt fontosságú a felkészültségük, védelmük, erősítésük, mégis a mostani időszakban foglalkozunk vele a leginkább. Senki nem gondolná, de az első védelmi vonalunk a bőrünk, mely mirigyeiben termelődő verejték és faggyú meg tudja akadályozni a kórokozók bejutását. Utána jönnek a nyirokrendszer tagjai – a mandulák, a csecsemőmirigy, a lép, a nyirokcsomók, féregnyúlvány – melyek már aktívabban veszik fel a harcot a betolakodókkal. A beleink például hasznos bélbaktériumoknak adnak otthont és bizonyos szakaszai aktívan kapcsolódnak az immunrendszer működéséhez. A vérünkről sem szabad megfeledkezni, melyek részei a fehérvérsejtek, akik különleges fajtái elcsípik, bekebelezik a kórokozókat és ellenanyaggal pusztítják el őket.

Description: Mac SSD:Users:Nono:Desktop:Women power project: StarWars gumi:yoda_laser_saber_eng-1200x443.jpg
A gumivitaminok ereje legyen Veletek!

Ahogy a fentiek is mutatják egy igen komplex rendszerről van szó, ezért összetett folyamatként kell gondolni a támogatásukra is. Szerencsére a gyerekek immunrendszere kevésbé ismeri fel a kórokozókat, ezért sokszor egymásnak adogatják a betegségeket, amikkel egy felnőtt szervezete már nem minden esetben tud megbírkózni. A változatos és egészséges étrend mellett, a mozgás és a szabad levegő csodákra képes, illetve érdemes plusz ásványi anyagokkal, vitaminokkal is segíteni a szervezetüket.

Description: Mac SSD:Users:Nono:Desktop:Women power project: StarWars gumi:vitamin mix.jpg
Kétféle ízesítéssel elérhetőek

A kicsiknek rendkívül nehéz megtalálni azt a vitamint, amit szívesen elfogyasztanak, ezért is nagy kihívás az Anyukáknak ráérezni, hogy melyiket érdemes megvásárolniuk. Mi már rengeteg félét teszteltünk és nincs megállás, ugyanis legendás erőkkel tőrtek be a piacra a Best Pharma STAR WARS™-os gumivitaminjai is, melyek új dimenziókat nyitottak a galaxisban. Kétféle ízvilág közül választhatjuk ki a kedvenceinket, R2-D2 feketeribizli, eper és málna ízekkel, BB-8, pedig mangó, narancs és citrom-lime aromával varázsolja el a kicsik ízlelőbimbóját. Egy flakonban a gyerekek havi adagja és egy pár kóstoló is lapul, emellett a környezettudatosság jegyében a kreatívabb ifjú Padawan-ok akár perselyként is újrahasznosíthatják a dobozt, hogy összegyűjtsék tartalékaikat!:)

Description: Mac SSD:Users:Nono:Desktop:Women power project: StarWars gumi:penzbedobos kep mix.jpg
Lili már felfedezte a persely funkciót is

A STAR WARS™-os gumivitaminok már elérhetőek a gyógyszertárakban, de érdemes követnetek a kalandos útjukat a facebook és az instagram oldalukon, illetve figyeljétek az oldalamat, mert hamarosan egy játék is indul a sötét erők ellen!

___