Divat

A KAZAR újradefiniálja az elegáns és a klasszikus stílust!

A minimalizmus és az elegancia kéz a kézben jár a nonchalane életérzés laza, francia hangulatú könnyedségével, a retro a modernitással, a klasszikus nőiességgel és a fiatalos vidámsággal. Ez az ellentétek kollekciója, amely mégis tökéletesen egységes. Azok a nők fogják szeretni, akik tudják hogyan fordítsák a divat irányzatokat a saját előnyükre – hogyan fejezzék ki egyéni stílusukat.

KAZAR
A KAZAR termékek széles választékával ruhatárad nem is lehetne teljesebb

A legújabb KAZAR kollekcióban a tervezők a modern nő minden lehetséges igényét kielégítik. A sportos elemek összefonódnak a klasszikus sikkes vonallal, miközben a minták bevonásával a 90-es évek jegyei is visszaköszönnek. A kifinomult kiegészítőkkel bővülő cipő- és táskakollekció olyan magabiztossá varázsolja viselőit, hogy akár a világ meghódítására is elindulhatunk! A vibráló színvilág új energiát ad és közelebb hozza a tavaszt és a nyarat, amire annyira vágyunk a hosszú téli éjszakák után.

KAZAR

Hogy mire és kire szavaz a Kazar az idei szezonban?

Hát ránk! Pontosabban az egyéniségünkre. A tavaszi/nyári cipők és táskák kihangsúlyozzák a stílusunkat, míg a sálak, kendők és egyéb kiegészítők játékosan lazává varázsolják megjelenésünket. A színeket, szabásokat és textúrákat kedvünk szerint kombinálhatjuk. Fejezzük ki önmagunkat, játsszunk a formákkal és a színekkel, hisz jó ízléssel minden lehetséges! A termékek egyszerre szexik és kényelmesek. Utal a “sprezzaturára”, amely a zene világából származik, ami egyrészt hihetetlen könnyedséget jelent másrészt úgy csinálni, hogy ne látszódjon, hogy az erőfeszítésünkbe került.

“A kollekciónk tervezői a klasszikus elegancia megtörésére bátorítanak. Modern, érdekes megoldásokat találhatsz a mindennapokra és a különleges alkalmakra egyaránt” – mondja Karol Kazienko a női Kazar kollekció marketing igazgatója. Az elegancia keveredése egy csipetnyi lazasággal fűszerezve- így lehet egy mondatban jellemezni a tavaszi/nyári kollekciót.

KAZAR

Intenzív színek, kristályos díszítés, kontrasztos vagy éppen dombonyomott varrás és gyönyörű kiegészítők jellemzik a kollekciót. A színvilágot az érzéki vörös uralja, amely figyelem felkeltő, érzelmeket vált ki és javítja a hangulatunkat.

„A klasszikus velúr és bőr darabok mellett, fellelhetőek a kivételes, fényes és lakkozott, illetve az egyedi tervezésű rózsaszín virágmintás mintás termékek is.

KAZAR

Ez a rózsaszín és piros párosítás ebben a szezonban cipőket, táskákat és kiegészítőket fog díszíteni. A piros, az arannyal, a pasztell kék tónusokkal, a zölddel és bézzsel párosul” – mondja Kamila Dudzic, a Kazar női kollekciójának kreatív igazgatója.

A szexi táskákhoz szandálok társulnak, melyek különböző magasságú sarokkal rendelkeznek, találunk természetesen hegyes orrú cipőket is, amelyek csodásan meghosszabbítják a lábakat.

A tökéletes cipőt keresed egy városban rohangálós napra? Kollekciónk tökéletes megoldás ezekre a napokra is! Érdemes odafigyelni az “újdonságokra” – harisnyanadrágokra, selyemkendőkre, kalapokra, bőröndökre vagy ékszertartó kiegészítőkre.

KAZAR

A Kazar férfi kollekciója összhangban van az aktuális divat eszméjével: “vásárolj kevesebbet, de annál jobbat”.

Időtlen darabokra épül, és a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készülnek, de mindig egy naprakész csavarral párosulnak, hiszen a KAZAR divatvilágának kulcsa a nonchalance.

KAZAR

A férfiak nem mindig kedvelik az olyan dizájnokat, amelyek feltűnést keltenek, ugyanakkor szeretik megmutatni jóízlésüket. Az esztétikát és a dizájnt minden részletében a legfrissebb trendek alapján tökéletesíti a márka, hogy megfelelhessen az elvárásoknak.

A következő szezonban a divat iránt érdeklődő férfiak kedvencével, a loaferekkel találkozunk. Hogy mi ez a nagy rajongás? Nos, egyszerűen csak jól működnek. Tökéletesen megfelelnek mind a munkához, mind a hétköznapi stílushoz. A Kazar márka kollekciójában egyaránt megtalálhatók a klasszikusak és a különlegesebb darabok – divatos elemekkel, masszív talppal vagy élesebb szegéllyel. Sokoldalúságuk és a multifunkcionalitásuk miatt a tornacipők továbbra is fontos helyet foglalnak a modern férfi ruhatárában – így a KAZAR boltjainak polcain is és kiemelt helyet foglalnak el a tavaszi-nyári férfi kollekcióban. A nyár beköszöntével pedig a szandálok is reflektorfénybe kerülnek – különösen a klasszikus és időtálló, kiváló minőségű bőrből készült szandálok. Könnyű, légáteresztő felülettel – akárcsak a nyári álmok!

A színeket illetően – két fő irányzat jellemző. Az első – a klasszikus, amelyet a jól ismert, időtlen klasszikus barna, szürke és bézs árnyalatok határoznak meg. Ideális a smart-casual stílushoz.  

Ami a másodikat illeti – a telített tónusokat hangsúlyozza, amelyek tökéletesen harmonizálnak a hangulatunkkal és az édes nyári napok meleg időjárásával. A középtónusú zöldek fontos irányt képviselnek ebben a szezonban. A terrakotta és a (füstölt) paprika napégette színei, egészen a narancs telített árnyalataiig visszhangozzák az 1970-es éveket idéző elegáns motívumokat.

KAZAR

___