Divat

„A” kismamanadrág!

Az élethelyzetemből kifolyólag folyamatosan szembetalálkozom szuper kismamás témákkal, amik közül az egyik legfontosabb missziómnak érzem a várandóság alatti igényes megjelenés témakörének boncolgatását! Hétvégén szomorúan konstatáltam, hogy még mindig rengeteg olyan ruhát lehet kapni a KisMamáknak, amikben nemhogy csinosak, de még régimódiak is lesznek és ennek nem kell így lennie. Ne lepődjetek meg, hogyha mostantól hetente be fogok jelentkezni egy kis stílustippel, hiszen az a célom, hogy divatszerkesztőként, stílustanácsadóként egy kis iránymutatást adhassak a hasoló helyzetben vagy majd hasonló helyzetben lévő Hölgyeknek.

bboom-naci-mix1

Kezdjük a reperotárt a nadrágokkal, ami azt gondolom, hogy ebben a hűvősebb, ősziesebb időjárásban alapdarab kell, hogy legyen! Egy nő basic ruhatárában is nagy szerepet játszik egy jól megválasztott fazonú nadrág beszerzése, a pocakos időszakról nem is beszélve! A legfontosabb, hogy kényelmes legyen és ne nyomjon sehol, de emellett fontos a megfelelő szabás is, mely tökéletesen kell, hogy illeszkedjen az alkatunkhoz és a növekvő pocakunkhoz. Nekem must have darab a szekrényemben a farmer ezért a kismama repertoáromból sem hiányozhat! A beszerző körútamat ennek a darabnak a felkutatásával kezdtem és sikerrel is jártam, a bboom üzletéből válogattam össze Nektek 3 féle farmeres stylingot:

2016-09_nora_boom_1200x700_jav1

Az első összeállításomba a Change slim farmer (18.990 Ft) kapta a főszerepet, amit egy laza, casual stílusban álmodtam meg, egy hosszított kötött felsővel (Slown – 14.490 Ft) bakanccsal és kötött sapival. A második szettemben (ami a számomra best of szett) a Tony straight farmert (18.990 Ft), egy mintás toppal (New icon-6990 Ft), ezüst kiegészítőkkel és egy stílusos kismama BabyBell ballchain (5990 Ft) kismama nyaklánccal párosítottam. És végül egy patchwork mintás, egyenes szárú farmert (12.990 Ft) választottam, amit annak ellenére, hogy vagány, egy visszafogodtabb tunikával (Mojo-11.990 Ft) és nőiesebb kiegészítőkkel párosítottam.

2016-09_nora_boom_1200x7002

Nadrág kategóriában a másik nagy kedvenceim a teljesen tapadós, három féle stílusban fellelhető „modern harisnyák”, melyeket leggings, jeggings és treggings néve találtok meg a piacon. Íme a különbség:

Leggings – tulajdonképpen ő a cicanaci, amit nem önmagában kell hordani, hanem ruhákkal, szoknyákkal, tunikákkal párosítva.

Jeggings (leggings+jeans) – ez ugyanaz, mint egy leggings, annyi különbséggel, hogy Ő már önmagában nadrágként is hordható.

Treggings (leggings+trousers)- ő is egy önmagában hordható nadrág, olyannyira, hogy a feszessége ellenére zsebbel és gyakran slicekkel is ellátják.

Én egy klasszikus leggingset (Tia jeanne – 6990 Ft) választottam – szerintem ez a leg komfortosabb – aminek hogy jól lássátok a variálhatóságát, kétféle stílusban álmodtam meg Nektek. Az egyik egy hétköznapi casual szett, amit egy sokoldalúan kihasználható farmerhatású tunikával (Cham-15.990 Ft) és barnás kiegészítőkkel variáltam, a másik egy casual, mégis vagány összeállítás, amit egy testhezálló csíkos ruhával (Silly is t-neck – 9490 Ft), fekete kiegészítőkkel és egy BabyBell basic nyaklánncal bolondítottam meg!

 

Én ezt a streccs farmert választottam, amit mintás pólóval és a hozzá illő arany színű kiegészítőkkel párosítottam…:)

bboom-kicsi-nori-logo

Kép: SophieArtPhoto