Szépségápolás

A koffein frissítő ereje…

Imádom, hogy a szépségiparban nincsenek határok és már akár a kávét is fel tudják használni, hogy egy szuper készítményt állítsanak elő belőle. Most hallottam először a HerbArting kávés arclemosójáról és tusfürdőjéről, melyekben a BlueBird ütős, egyedi és prémium kávépörkölése adja meg az alap összetevőt. A Blue Bird blend a legjobb minőségű biogazdálkodásból származó brazil, guatemalai és columbiai Arabica kávé mellett egy kevés Robustát is tartalmaz, így szuperkrémes és koffeindús, amit már ezentúl a bőrünkön is élvezhetünk.

A HerbArting kávés arclemosó alapja a finom bio mandulaolaj és minőségi sheavaj, ami puhítja és ápolja a bőrt, emellett a tisztító hatást egy lágy kókusztenziddel érik el, amely egy kíméletes természetes habosító anyag. Az arclemosó nem tartalmaz semmilyen illóolajat, savas anyagokat vagy szárító hatású szappant, használatval az eredmény puha, lágy és szennyeződésektől mentes bőrt kapunk!

 

A HerbArting kávés tusfürdőbe is hasonlóak az összetevők, mint a krémben. A biogazdálkodásból származó guar gumi, a  metil-glükóz-szekvitearát és a cetil-alkohol biztosítja a fürdető kellemes és jól használható állagát. A natúrkozmetikumokban biztonsággal használható dehidro-ecetsav, szorbinsav és benzoesav pedig biztosítja a termék tartósságát.

Ezek a fantasztikus termékek egyáltalán nem szennyezik a környezetet, hiszen minden összetevőjük lebomlik a természetben! Ti próbáltatok már kávé tartalmú termékeket?