Gyerek, Lifestyle

A LEGGYENGÉDEBB COCCOLINO-TÖRőDÉS

Van, amikor nem kell kompromisszumot kötni, csak okosan választani! Remélem nem csak én vagyok gondban a ruháink kíméletes tisztításával, ami egyre nagyobb kihívást jelent számomra. Rengeteg szuper termék elérhető a polcokon, melyek közül most bemutatom Nektek az új kedvenceinket!

A Coccolino az ápolást igénylő ruhák, az érzékeny szövetek kihívásaira kínál törődő megoldást. A Coccolino Care és Coccolino Sensitive termékek megalkotása során a családi gondoskodás adta az ihletet. Az odafigyelés, a gyengédség, és mindaz a szeretet és munka, ami biztosítja, hogy hosszú évekig harmonikusan és boldogan éljünk egymás mellett. A Coccolino ennek mintájára a lehető leggyengédebb Coccolino törődést nyújtja ruháink számára, hogy boldog családi pillanatainkban sokáig hű társaink lehessenek. Pedig ez nem mindig könnyű, hiszen ahogy egy családban is napi szinten állítjuk kihívások elé egymást, úgy ruháink tisztítása során is naponta szembesülünk olyan nehézségekkel, mint a kellemetlen foltok, a durva tapintás, az idő előtti elhasználódás.

Tudjuk azt is, hogy a sikeresen és kiegyensúlyozottan működő családok mögött egy hadseregnyi segítő áll, nagymamák, nagypapák, barátok, nevelő̋k vagy épp egy jól bevált, szeretett öblítő. Mert akármilyen hihetetlen, de a Coccolino már 50 éve segíti a családokat abban, hogy az otthon egy illatos, pihe-puha fészek legyen. Az 50 évnyi hagyomány és tapasztalat mellé pedig nemrégiben megérkezett a legújabb segítő, az ápolás és törődés mestere, a Coccolino Care mosószer is.

Miért különleges a Coccolino Care mosószer?

A Coccolino Care technológiájának köszönhetően arra is figyel, hogy gyengéd és kíméletes legyen a szeretett és emlékekkel megpakolt darabokhoz, ahogy a bőrhöz is. Minden nap, minden körülmények között számíthatunk a segítségére, hogy sokáig hordhassuk kedvenc ruhadarabjainkat.

De miért jó öblítőt használni?

Az öblítők segítenek eltávolítani a mosószermaradványokat a textilszálak közül, így csökkentve az esetleges irritációt, és védve a szövetet. Puhítják és kondicionáló tulajdonságuknak köszönhetően a ruhák kellemesen puha tapintásúak lesznek, ami különösen fontos az érzékeny bőrűek számára, hisz az érdesség felesleges irritációt jelent. A ruhák szöszösödése és statikus elektromossággal való töltődése is megelőzhető a megfelelő öblítővel, így könnyebben kezelhető, a mindennapi viselet szempontjából kényelmes, és sokáig esztétikus darabokat hajtogathatunk a szekrénybe.

Miért nem mindegy, hogy milyen öblítőt használunk?

Mert a mosásnál nem ér véget a szükséges törődés se a ruhák, se a ruhát a bőrére öltő ember tekintetében, a mindennapi gondoskodás része a megfelelő öblítő használata is. A Coccolino Sensitive hosszantartó puhaságot és fantasztikus, púderes illatot biztosít, mindezt egy olyan for- mulával, ami hipoallergén összetétele révén az érzékeny bőrhöz is gyengéd. A Coccolino Sensitive azért különleges, mert az öblítők szokásos tulajdonságai mellett bőrgyógyászatilag is igazolt kíméletes formulája lehetővé teszi, hogy a ruha alatt megbújó bőrt gyengéd törődésben részesítse.

Nekünk is ők vigyáznak a ruháinkra és a bőrünkre!:)

HA ÁTFOGÓ VÉDELEMRE, KÍMÉLETES TISZTÍTÁSRA, GYENGÉD PUHASÁGRA ÉS ELVARÁZSOLÓ ILLATÉLMÉNYRE VÁGYSZ, HASZNÁLD EGYÜTT A COCCOLINO SENSITIVE ÖBLÍTŐKET ÉS COCCOLINO CARE SENSITIVE MOSÓSZEREKET!

___