Gyerek, Szépségápolás

A legkisebb hercegnők szépségtitka! NYERJ Snails körömlakk ajándékcsomagot!

Néha azt érzem, hogy teljes időzavarban szenvedek, hiszen nem tudok azonosulni a tudattal, hogy a 4 éves kislányom és barátnői a kopogós cipőimben szeretnének divatbemutatózni, a púdereimmel sminkelni, illetve a körömlakkjaimat használják a kacsóik szinesítgetéséhez. Sokmindenben szabadszelleműen gondolkozom, de vannak olyan termékek melyekről azt gondolom, hogy nem a gyerekek kezébe valók, mint például a körömlakk sem. A Férjem szive szerint még az én kezemről is lemosná a lakkott, mert szerinte mérgező, de mikor meglátta, hogy a kislányunk kezecskéin is visszaköszön, akkor teljesen kikészült. DEEE ezt túl korán tette, mert még nem tudta, hogy a Snails körömlakkját használtam Lilien körmeinek a kifestésénél, amik vízbázisú összetételűek és nem tartalmaznak semmiféle vegyi anyagot.
snails

Pillanatok alatt felkenhetőek és pont ugyanilyen gyorsan eltávolíthatóak. Rengeteg szín közül válogathatunk, amiket kreatív díszíthetünk matricákkal – babafigurás, cukorkák hercegnő, mesemondó – glitterekkel, illetve ujjra- és körömre rajzolható tollakkal. Én már egy-egy szülinap kapcsán is elsütöttem a Snails ajándékcsomagjait, és bomba sikere volt a csajoknál, úgyhogy egy szuper ajándék is lehet!

snails mix

A felnőtt körömlakkok is vegyszermentesek, így akkor is használhatod, ha babát vársz, gyógyszeres kezelés alatt állsz vagy orvosként dolgozol. A színes rétegekre felkent fedőlakkal a körömlakk hosszabb időre marad tartós a körmökön, vagy akár könnyen és gyorsan és ami a legfontosabb irritáló szagú és durva oldószer nélkül el is távolítható. Ugye milyen szuper! Te már találkoztál ilyen készítménnyel?

IMG_2803 ok

Ha Te is szeretnél gazdagabb lenni egy ilyen különleges Snails ajándékcsomaggal, akkor csak a következőket kell tenned:

  1. LÁJKOLD a Snails facebook oldalát!
  2. Válaszd ki Gyerekkoromlakk.hu oldaláról, hogy melyik ajándékcsomagot szeretnéd megnyerni?!
  3. Írd meg nekem blog vagy facebook kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy mit választottál!

2016-03_nora_snails