Szépségápolás

A lemenő nap szikrázó fényei…

A nyári sminktrendek palettája igen széleskörű, rengeteg újdonsággal találkozom, amik közül nehéz választani. Aki hű olvasóm, az tudja, hogy nagyon szeretem az IsaDora termékeit, ezért is írok most a nyári termékeikről. Én mindig törekszem és hiszek a természetes szépségben és abban, hogy erre a sminkekkel csak finoman kell rásegítenünk. A következő termékek is mind-mind csak fokozhatják a szépségünket…:)

Az egyik nagy kedvencem a Nourishing Lip Oil (3700 Ft), mely már eddig is forgalomban volt, de most színezett változatban is a piacra dobták, mert nagy kedvenc. Balzsamosan, lágy krémes textúrájú, zselés formulája hidratálja, ápolja az ajkainkat, miközben fénylő csillogást is biztosít. Friss lime, vanília és rozmaring illattal elérhető.

A Quarter Eye Shadow szemhéj palettával (6990 Ft) szerintem már mindenki találkozott, szuper színkombinációkban kapható, bármilyen formában felvihetjük a szemhéjunkra, mindig elbűvölő tekintetet fog varázsolni a megjelenésünknek.

A másik nagy kedvencem a Bronzing Shimmer Oil száraz olaj (9200 Ft), mely arcra, testre és hajra is használható. Ez a leheletkönnyű textúra pillanatok alatt felszívódik, nem hagy zsíros érzetet a bőrön és a hajon sem. Napozás után is használhatjuk olajként – napraforgó-, éeds mandula-, oliva- és jojoba tartalma miatt öregedésgátló és bőrpuhító –  simává, ápoltá varázsolja a bőrünket. Nincs más dolgunk, csak tetőtől talpig ragyogni!

Végül a Strobing Fluid Highlighter (8200 Ft) is érdemes szemügyre venni, amivel harmatosan csillogóvá tudjuk varázsolni a bőrünket. Önmagában és alapozóval keverve is használhatjuk, hiszen áttetsző. Hidratálja a bőrünket, miközben lágy tónusokat biztosít az arcunknak.

Te próbáltad már valamelyiket? Én most tesztelem őket….:)