Divat

A Marina Rinaldi is megérkezett az Andrássy útra!

Sok ismerősöm van, akinek állandó problémája, hogy hol vegyen minőségi, kicsit nagyobb méretű ruhákat, úgyhogy most Nekik is ajánlom a Marina Rinaldi új üzletét. A vállalatot 1951-ben Achille Maramotti alapította meg Észak-Olaszország középső részén található Reggio Emiliában , aki családja korábbi generációinak tehetségét folytatva működtetett szabászatot, ahol sikeresen alkalmazta a nagyüzemi gyártást. 1980-ban a Max Mara Csoport piacra dobta legújabb márkáját, a Marina Rinaldit, ezzel fémjelezve egy új vonalat, melyet a márka képviselni kíván: elegáns szabászat és egyedülállóan széles méretkínálat. A ruhák tervezés során a telt idomú nőket tartották szem előtt, azért, hogy olyan termékeket kínálhassanak számukra, melyet bárki elvárhat a Max Mara csoport testvérvállalatától.

A különböző kollekciók szuperül összehangolják a mai nők hangulatát, igényeit, vágyait és sokszínű életstílusát is. Választhatunk hétköznapra, szabadidős tevékenységhez, utazáshoz, vagy akár egy különleges eseményre is ruhákat és kiegészítőket. Minden kollekciónak megvan a sajátos tónusa és kisugárzása, mindegyik a divat fejlődését, a változását tükrözi, amely mögött természetesen meghúzódik a szakértők ismerete mind a hagyományokat, mind a női formákat tekintve.

A “határtalan elegencia reggeltől-estig” kollekció olyan kifinomult ruhadarabokat tartalmaz mint: letisztult szabású, elegáns ruha, luxus kabát, finom bőrből készült cipőkkel, táskákkal, kesztyűkkel kiegészítve.

Ez szabadidős kollekció a Föld harmonikus elemeire épül, melynek darabjait a nők bárhol szívesen viselik, hiszen egyszerre érezhetik magukat ellenállhatatlanul nőiesnek, és átélhetik a teljes kényelmet is.

A brand legfiatalabb kollekciója ugyanolyan jó választás hosszú városi séták alkalmával, mint akár a hétköznapokon vagy munkahelyi viseletként is. Vidámság, lazaság és természetesség jellemzi a ruhadarabokat, melyek tökéletes megjelenést biztosítanak viselőjének egy nagy adag energiával, humorral és optimizmussal.

A farmer kollekció a különböző fazonok széles választékát kínálja, kimondottan a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek igényeire szabva. A kollekció darabjai közé tartoznak a Leggingsek, Wonder, Original Slim, Low Waist Slim, Low Waist és Super Slim darabok. A Marina Rináldi kínálatában garantált, hogy minden nő megtalálja az alakjához tökéletesen passzoló, mindig viselhető, időtálló farmert.

Ismered a márkát?

Nézd meg Te is személyesen az üzletet az Andrássy út 7. szám alatt vagy kövesd a Marina Rinaldi Hungary facebook oldalát, hogy első kézből értesülj az újdonságokról!

Nekem ezek a kedvenceim az új kollekcióból….:)

Készült a megnyitóról egy videó is, nézzetek be a kulisszák mögé!:)