Szépségápolás

A megjelenésed a hajadnál kezdődik.

Sokszor írtam már meg a blogbejegyzéseimben, hogy a belső értékeink kibontatkoztatása előtt még van egy “első benyomásos” körünk, mely igen meghatározó bármilyen kapcsolatépítésről is legyen szó. Az öltözködésünk, a körmeink, a sminkünk és a hajunk ápoltsága mind-mind befolyásolja a rólunk alkotott képet, ezért nagyon fontos, hogy az mindig magabiztos és rendezett legyen.


Fotó: @farhanabodi @fozaza @hollymeadowssa @merygaravilla @ilianapapageorgiou @souzana @fouzalfahadd @indiahartforddavis

A TRESemmé 1948-as alapítása óta kínál professzionális termékeket otthoni használatra, hogy a korábban csak a szalonokban elérhető megjelenés minden nő számára könnyen elérhető legyen. A márka minden hajtípusra és problémára ápoló megoldást kínál, természet inspirálta hajformázó termékcsaládja pedig a végső, magabiztosságot nyújtó frizura megalkotásában lehet hű társad. Ismerjétek meg a végre Magyarországon is elérhetővé váló TRESemmé termékpalettáját.

A rendszeres igénybevétel miatt száraz és töredezett hajra a TRESemmé Biotin + Repair 7 termékcsalád szabadalmaztatott Pro-Bond Complex technológiával nyújt segítséget. Ez a termékcsalád segítséget nyújt a hajformázás okozta 7 féle károsodás ellen. Molekulák olyan szabadalmaztatott keverékét tartalmazza, melyek mélyen a hajszálak belsejébe hatolnak, ott segítenek helyreállítani a sérült haj kötéseit, így támogatva a haj fehérjeszer- kezetének újjáépítését. Az amino szilikonok azon- nali eredményt nyújtva simítják a haj felszínét, míg a Pro-Bond Complex a folyamatos belső táplálás- ról gondoskodik.

EREDMÉNY: ápolt, egészségesnek kinéző haj, ami készen áll bármilyen hajformázásra.

Hogy ne az elszabadult hajszálak vegyék át az uralmat, a TRESemmé Keratin Smooth termékcsalád újra a kezedbe adja az irányítást. Hatékony formulájának köszönhetően a samponból, balzsamból, pakolásból és hővédőből álló termékcsalád prémium minőségű afrikai marulaolajat és keratint tartalmaz, így segít felvenni a harcot a kezelhetetlen tincsekkel, hogy élvezhesd a káprázatosan selymes haj érzetét.

EREDMÉNY: selymesen sima, könnyen fésülhető, természetes esésű haj, akár 72 órán át tartó kócolódás elleni védelem.

A volumenét vesztett hajból is lehet lenyűgöző frizurát alkotni, dús copfot, kontyot varázsolni szakember nélkül, otthoni körülmények között. A TRESemmé Collagen + Fullness termékcsalád kollagénnel és glicerinnel veszi kezelésbe a lelapuló hajat. A sampon és balzsam kollagént tartalmaz, ami ismert fehérje- és aminosavforrás, és kiváló regeneráló tulajdonságairól ismert. A formula behatol a hajszálak belsejébe, segít, hogy a haj dús hatású legyen.

EREDMÉNY: dús hatású haj, ami immár bármilyen frizura elkészítésére alkalmas.

A márka első, természet által inspirált professzionális hajformázó termékcsaládja, a TRESemmé Botanique kaktuszvízzel és kókuszolajjal készült. A hajlakkot, hajhabot, hővédő spray-t, hajsi-mító spray-t, hajzselét és hajformázó krémet felvonultató kollekció a haj elnehezítése nélkül segít megalkotni a kívánt természetes hatású frizurát, minden egyes nap.

EREDMÉNY: Pillekönnyű, tartós, természetes hatású haj bármilyen alkalomra.

Ismerjétek meg a további termékcsaládokat is, melyeket drogériákban és hipermarketekben tudtok megvásárolni.