Divat

A merész stílus és önkifejezés mestere

Tudjátok, hogy nagy sportcipő fanatikus vagyok, úgyhogy a legújabb Hip Hop üdvöske mellett sem tudtam szó nélkül elmenni. Az ikonikus Reebok Classic Leather cipők legújabb kampányában a merész stílus és az önkifejezés mestereit, az amerikai Rae Sremmurd duót kérték fel a márka széleskörű népszerűsítésére. A bandatagok olyan hírességekhez csatlakoztak a Reebok új képviselőiként, mint Gigi Hadid, Teyana Taylor és Future.

Sajnos én nem ismerem az együttest, de 2014-es debütáló albumuk óta a Rae Sremmurd szinte észrevétlenül vált nem csak a zeneipar, de a divat és a popkultúra meghatározó szereplőjévé is. A legnagyobb sikert a – Nicki Minaj és Young Tung közreműködésével készített – Throw Sum Mo című slágerük hozta számukra, amely hihetetlen gyorsasággal döntötte meg a legnagyobb amerikai toplistákat és amit meg is hallgattam, hogy kébe kerüljek, Ti is :

A lázadó és merész stílusáról ismert testvérpár, Swae Lee és Slim Jxmm tökéletes partnerei a Classic Leather tornacipőnek, hiszen – hasonlóan az ikonikus cipő történetéhez – munkásságuk már a kezdetek kezdete óta a határok feszegetéséről és a konvenciók ledöntéséről szól.

Az első Reebok tornacipőt 1983-ban mutatták be a tervezők, akkor azt bármilyen környezetben viselhető darabnak álmodták meg. Az idei kampány szereplői is ezt az évekkel ezelőtt meghatározott nemeken, stílusokon és kultúrákon átívelő üzenetet közvetítik. szerinted is?