Szépségápolás

A nyár egzotikus illatkoktélja

Folyamatos érkeznek a finomabbnál finomm nyári illatok, melyek közül most a 4711 Acqua Colonia Limited Edition újdonságait szeretném Nektek bemutatni. Igazi erőt és különleges pillanatokat nyújtanak, megannyi nyári érzéssel: a Pomelo & Sea Salt, valamint a Coconut Water & Yuzu kreáció a természet által inspirált, erőteljes szuperélelmiszerek és jótékony összetevők aktiváló kombinációjával, újfajta frissességgel lepi meg a rajongókat! A tengeri só, amely egy kimerítő tengerparti strandolás során a szikrázó napsütésben frissíti a levegőt, miközben a frissen feltört kókuszdió vitalizáló hatása belülről gyakorol pozitív hatást a hangulatunkra. Az ajurvédikus orvoslásban már évezredek óta ismert a szuperélelmiszerek jótékony hatása és gyógyító ereje. A „természet aranya” növelheti szellemi és fizikai jólétünket, és nemcsak a táplálkozás részeként, hanem kozmetikumok és illatanyagok formájában is kifejtheti pozitív hatását. Egyedülálló képességüknek köszönhetően, mellyel felejthetetlen pillanatokat idéznek fel bennünk, a kényeztető illatok testnek és léleknek egyaránt kikapcsolódást nyújtanak!

4711 Acqua Colonia

A 4711 Acqua Colonia Pomelo & Sea Salt kreációja kontrasztos megjelenésével lep meg: a pomelo erős aromájú frissességét tengeri sós jegyek kísérik, amelyek a finom óceáni szellő nyugtató hatását keltik. Ez a pezsgő, változatos keverék élénkítő hatással van viselőjére, mely azonnal valódi energiával tölt fel. Egy illat, amely a hosszú, napsütéses tengerparti napokhoz hasonlóan aktivizál és teljességgel tölt el, frissítő tengeri szellővel és gyümölcsös C-vitamin-koktéllal!

Ez az illat a napsütötte pomelo jegyeinek nagy adag optimizmusával indul, amely azonnal nyári pezsgést kölcsönöz az illatnak. Az illat intenzív hatását és meglepő sokoldalúságát végül a
tengerisó-ásványok kiegyenlítő hatásának köszönheti.

Soiciz Beaucourt, parfümkészítő
4711 Acqua Colonia

Gyümölcsös, egzotikus, szinte tejesen édes – a 4711 Acqua Colonia Coconut Water & Yuzu kreációja azonnal a friss, lédús kókuszra emlékeztető illatfelhőbe burkolja viselőjét. Az energikus juzujegyekkel együtt ez a kreáció azonnal érzéki, nyugtató hatást kelt, így biztosítva a jó közérzetet – egész nap. Egy illat, amely olyan boldogító, mint amikor a felejthetetlen tengerparti naplementében, két pálmafához rögzített függőágyban élvezzük a krémes kókuszdiót, azzal a bizonyos extra frissességgel.

„Az illat gyümölcsös-friss kókuszos jegyei azonnal a frissen feltört kókuszdió ízére és a kókuszvíz kellemesen hűsítő hatására emlékeztetik viselőjét. A nyári szabadság hangulatát a juzu élénk jegyeivel kombinálja, amelyek fokozzák a kreáció nyugtató jellegét.”

Philippine Courtière, parfümkészítő

Az új limitált kiadás 2022. május végétől lesz kapható a boltokban.

___