Divat

A Pandora új darabjait a csillagjegyek és a barátság inspirálták

A Pandora bemutatja az új Moments kollekciót, amelynek charmjai a csillagokból és a barátság erejéből merítenek inspirációt. Az új szegecselt lánc megjelenése is felfrissült, két új fémváltozatban kínál még több lehetőséget az önkifejezésre.

Pandora

Szegecselt lánc arany és rózsaarany tónusokkal

Az új kollekcióban megtalálhatók olyan csillagjegy charmok, amik az állatövi csillagképeket ábrázolják csillogó pavé berakással, valamint a csillagjegyek gravírozott neve is helyet kap a hátlapon. Személyre szabott ékszerhoroszkópok számtalan styling lehetőséggel, hiszen a charmok viselői kísérletezhetnek a nap-, a hold- és aszcendens jegyeik vagy szeretteik jegyeinek kombinálásával.

A Pandora szegecses lánca, melyet először 2023 januárjában mutattak be, két új fémváltozattal jelenik meg: 14 karátos arannyal és 14 karátos rózsaarannyal futtatott egyedi fémötvözetekkel kínál friss, új alapot a stílus kibontakozásához.

Pandora

Két további kígyólánc is bővíti a charmok viselésének kreatív lehetőségeit, beleértve az U-alakú charm medálos nyakláncot gömbkapoccsal és kisebb méretű charmkarikával. Mindkettő tökéletes kiegészítője az új barátság charmoknak, melyek az olyan hagyományos szerencseszimbólumokat is megjelenítik, mint a patkó, a négylevelű lóhere és a szívek.

A Pandora kreatívigazgatói, A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo egy olyan kollekciót alkottak meg együtt, amely a szeretetre és a közös értékekre épül. „A kollekció kiemeli az egymás közötti hasonlóságokat. A charmhordozók, a csillagjegyek és a barátság szimbólumai azt mutatják, hogy bár mindannyian egyediek vagyunk, a közös alapok is felfedezhetők” – mondta Ficarelli.

Terzo hozzátette: „A kollekció azokat a közös szerelmeket, érdeklődéseket és értékeket képviseli, amelyek által egy erős és támogató közösséget alkotunk.”

Pandora

Gondosan kidolgozott részletek

Az új kollekció a Pandora képzett művészeinek finom kézművességét hordozza. A kövek kézzel való elhelyezésétől a zománc kézi festéséig és a forgatható elemek összeállításig, minden darab elkészítése során rendkívül részletes munkára van szükség.

A Pandora ékszerek minden darabja szakemberek aprólékos munkájával készült, és átlagosan 25 pár kéz dolgozott minden darabon.

Az új kollekció a Pandora előremutató fenntarthatósági elkötelezettségével összhangban készült el, hiszen minden követ mesterségesen állítanak elő.

Pandora

___