Divat

A Playersroom már a KIDS termékeivel is betört a tavaszi trendekbe!

Nálunk az egész család cipő fanatikus, amit úgy néz ki, hogy a kislányunk is örökölt, aki már saját maga állítja össze reggelente a napi repertoárját, a cipőkre különös hangsúlyt fektetve. Szerencsére már a sportosabb, casual cipők is hódítanak a trendekbe, ezért nálunk mindig előnyt élveznek a vásárlásnál. A Playersroom Magyarország egyik legnagyobb sportcipő üzlethálózata, ahol rengeteg márka közül válogathatunk és végre már a KIDS vonala is megérkezett a Mammut II. Bevásárlóközpontba és az Aréna Plázába, ahol kifejezetten a gyerekeknek válogathatunk a legújabb kollekciókból. 18-38-as méretig vásárolhatunk gyerekcipőket és ruházati termékeket, ahol a legnagyobb világmárkák kollekcióiból: Nike, Adidas, Converse, VANS, Puma, LeCoq Sportif, Dorko szemezgethetünk!

Szóval most nem a felnőtteknek válogattam, hanem a Playersroom KIDS oldaláról választottam néhány újdonságot, amihez természetesen a stílusos bazár összeállításaim sem maradhatnak el. Érdemes már a kisebb kortól minőségi cipőket válogatni a gyerekek tappancsaira, hiszen így nagyban hozzájárulhatunk a lábuk egészséges fejlődéséhez!

Íme a kedvenceim…:)

2017-04_nora_playersroom_1200x7002

A baby termékek közül a lányoknak a púder rózsaszínt helyeztem előtérbe, hiszen a legkisebb hercegnők alapszíne ez kell, hogy legyen. Szuperül variálhatóak a termékek farmerrel vagy akár egy kisruhával is, emellett szürkével vagy fehérrel kombinálva is álomszép. Ezek az Adidas, Lecoque Sportif és Nike modellek egyszerűen ellenállhatatlanok…:)

2017-04_nora_playersroom_1200x700_jav2

A baby termékek fiús vonala is nagyon cuki, ott is a klasszikus alapszínt, a világoskéket választottam a domináns árnyalatnak. A kis csibészeknek minden jól áll, ezért bátran kombinálhatjuk  ezeket az Adidas, Converse és Lecoque Sportif modelleket bermuda nacival, pólóval, kardigánnal.

2017-04_nora_playersroom_1200x700-jav4

A kamaszoknak már kiforrottabb az ízlésvilága és sokkal nőiesebben is öltözködnek, azonban itt is találunk olyan sportcipőket, amivel ki lehet fejezni a nőiességüket. Személy szerint az összeset elfogadnám, de válogattam néhány fiatalos Adidas, New Balance, Vans és Nike darabot, melyekkel a suliban biztos nagy lesz a sikerük!

2017-04_nora_playersroom_1200x7003

A fiúkat sem kell félteni ha a divatozásról van szó, ha jól látom, akkor már ők is komoly hangsúlyt fektetnek a trendi drabok kiválasztására. Nekik is cool Adidas, Vans, Nike és Lecoq Sportif cipőket válogattam össze, amikhez dögös ruhákat ajánlok.

Érdemes megnéznetek a Playersroom Kids webshopját, ahonnan én is válogattam és ahol még rengeteg termék közül válogathattok!:)