Szépségápolás

A Pump It Up trió!

Egyre többen tapasztalnak olyan bőrproblémákat, mint a fakó, megfárad vagy épp feszülő bőr, ami hozzájárul a bőrápoló szérumok iránti igényhez. A szépségápolási szérumok iránti növekvő igényt a tudatos összetevőhasználat táplálja, hiszen a szépségápolás modern fogyasztója okosabb, mint valaha, és egyre gyakrabban végez online kutatást, hogy ráleljen a leghatékonyabb készítményekre. Az összetevők egyre fontosabb szerepet játszanak a fogyasztók kutatásában és vásárlási folyamatukban.

A NuSkin legújabb családtagjai a Nutricentials Bioadaptive Skin Care System bioadaptív bőrápolási termékcsaládot erősítik , olyan megoldást nyújtó szérumok, amelyekkel finomra hangolhatod és személyre szabhatod a bőrápolási rutinodat – bőröd igényei szerint. Ismerjétek meg őket részletesen!

NUTRICENTIALS PUMPS BAKUCHIOL

A Bakuchiol egy gyengéd, mégis erőteljes, természetes öregedésgátló kivonat, amely antioxidáns tulajdonságokkal bír, ezáltal segíti a bőrtónus kiegyenlítését, valamint a ráncok és barázdák csökkentését. A benne lapuló algakivonat (Jania Rubens Extract) egy kontrollált környezetben termelt tengeri vörösalga, amely segíti a ráncok és barázdák csökkentését, az almakivonat (Pyrus Malus Fruit Extract) pedig természetes hidratáló szacharidkomplex lévén bőséges hidratálást nyújt. A szérum hatékony, célzott megoldásokkal teszi lehetővé a mindennapi bőrápolási rutinod személyre szabását: segíti a bőr puha és sima megjelenését, fokozza a bőr ragyogását, miközben nem tömíti el a pórusokat. A Bakuchiol a babchi növény – vagy malájtea – egy természetes kivonata, és a retinol növényi alapú, jobban tolerálható változataként alkalmazzák bőrápolási termékekben.

NUTRICENTIALS PUMPS HYALURONIC ACID + B5 (HATÁSFOKOZÓ HIALURONSAVVAL ÉS B5-VITAMINNAL)

A Hyaluronic szérumban a hialuronsav különböző származékai (nátrium-hialuronát, hidrolizált nátrium-hialuronát és nátrium-acetilált hialuronát) – különböző molekulaméretű és -tömegű hialuronsavjai lapulnak, amelynek köszönhetően még hatékonyabb, és még több nedvességet képesek megkötni a bőr hidratálásáért, valamint a simább megjelenéséért és érzetéért. A benne található B5-vitamin (panthenol) – segíti a bőr kondicionálását és puhítását, az eperfagyökér-kivonat (Mulberry Tree Root Extract) – egy különleges összetevő, amely segít védelmet nyújtani a környezet káros hatása okozta károk és korai bőröregedés ellen, a a szkleróciumgumi pedig hozzájárul a bőr simább és üdébb érzetéhez.

NUTRICENTIALS PUMPS CERAMIDES + POSTBIOTICS (HATÁSFOKOZÓ CERAMIDOKKAL ÉS POSZTBIOTIKUMMAL)

A Ceramides ceramidok keveréke (Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP), mikroalga (planktonkivonat) és almakivonat (Pyrus Malus Fruit Extract) – segítik a bőr nyugtatását és hidratálását, valamint támogatják természetes vízzáró barrier rétegét a vízveszteség csökkentéséért és a hidratáltság fokozásáért. A termék összetevőiben lactobacillus ferment (posztbiotikum) is helyet kapott, mely nyugtatja a bőrt és a természetes mikrobiomjának megzavarása nélkül támogatja vízzáró barrier rétegét. Az Ektoin – egy természetesen is előforduló, védelmet nyújtó összetevő, amely mostoha környezetben (például sós tavakban és sivatagokban) található mikroorganizmusokból származik, simítja és nyugtatja a bőrt, fokozza hidratáltságát, megtartja nedvességtartamát, és közben védi a környezet káros hatásaitól.

Használatuk rendkívül egyszerű és kényelmes, vigyél fel 2-3 cseppet az arcbőrre tisztítás és tonizálás után minden reggel és este, majd folytasd a rutint kedvenc szérumoddal és hidratálókrémeddel. Akár több Pumps-ot is használhatsz egyszerre, azzal több bőrproblémát vehetsz célba, bár arra figyelni kell, ha mindig várd meg, hogy előző hatásfokozó megszáradjon, és csak utána vidd fel a következőt! Ajánlott fogyasztói ára: 20.549 Ft / termék

KÉSZEN ÁLLSZ A PUMPS HATÁSÁRA?

___