Szépségápolás

A regenerálódás új dimenziója

Nemrég találkoztam a Lavylites™ termékeivel, melyek biztos vagyok benne, hogy új utat nyitnak meg a bőrproblémák feloldása és a regenerálódás terén. A termékek a legkorszerűbb technológiai eljárással készülnek, ennek köszönhetően egyedi módon képesek közlekedni és hatásukat kifejteni a testben. Számos termékük díjnyertes. Az idei Global Beauty & Welness Awardson,epéldául független zsűri ítélt oda három fődíjat a márkának olyan brandek mellett, mint a L’oréal vagy az Estée Lauder. A Lavylites-készítményekhatékonysága mellett egyes termékeknél a fertőtlenítő hatást is elismerte a TÜV, ami igen ritka a kozmetikai termékek piacán. Szeretném, hogyha Ti is részletesebben megismerkednétek a termékekkel, melyekkel radikálisan változtathatjátok meg az eddig ismert bőrápolási rutinjaitokat.

A termékek tesztelését a Lavyl Nose orrspray-vel kezdtem, mert sajnos az elmúlt időszakban a sok orrfújás és orrspray használatának a következtében teljesen megváltozott a nyálkahártyám, ezért sebes és kiszáradt volt az orrüregem. A Lavyl Nose viszont már az első használatnál rögtön felüdítette az elgyötört légutaimat, természetesnek és támogatónak éreztem a hatását, és ez a későbbi használatoknál is így maradt. Nem radikális, nem borítja fel a nyálkahártya működését, de azért hatékony! A tapasztalataim alapján úgy vélem, hogy ez támogatást nyújthat, szóval egy komplex, gyógynövény-tartalmú orrüregápoló kozmetikum. Akár napi több alkalommal is a segítségünkre lehet és azonnal nyugtató hatású, gyorsan regenerál.

Lavyl Nose orrspray

Ebben a vírusos időszakban azt gondolom, hogy az orr és a szájüregek megfelelő karbantartása és kezelése létfontosságú. Az orrspray nagyon meggyőzőtt, ezért a Lavyl32 szájüregápoló spray is egyből felkeltette az érdeklődésemet. Interneten kutakodva azt olvastam, hogy a felhasználói visszajelzések alapján  a termék akár kideríthetetlen eredetű, fájdalmakat okozó gócok feloldására is képes lehet, már nagyon rövid idő alatt is. Mások például implantátumok, fogpótlások, protézisek esetén javasolták a használatát. Az összetevői alapján azt gondolom, hogy bármilyen szájüregi probléma kezelésében támogatást nyújt. Rendszeres használata mellett csökkenek a panaszok és segít megakadályozni a baktériumok tovább szaporodását, ezáltal gátolhatja a további felülfertőzödéseket.

Lavyl32 szájüreg spray

Következő lépésben a Lavyl Auricium spray-t próbáltam ki, mely Sensitive formában is elérhető különösen érzékeny bőrűeknek. Ez a rendkívül széles hatásspektrumú készítmény majdnem kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, méghozzá kiemelkedően sokfélét, amelyeka sejtek számára közvetlenül hasznosíthatóak, A spray különleges belső szerkezete rendkívüli felszívódó képességet biztosít, azonnal hidratál, csökkenti a bőrpírokat. Összetételéből fakadóan fájdalomcsillapító hatású, antibakteriális és sejtregeneráló is, ezért képes megtámogatni az öngyógyítást. 50 és 150ml-es kiszerelésben is kapható, és napi 3-5 alkalommal is célszerű használni, a bőrproblémák jellegétől függően.

Lavyl Auricium spray

A fenti termékek mellett rátaláltam még egy csodakészítményre is, ami az arc-, nyak- és a dekoltázs ápolására lett kifejlesztve. Ezt a Gemma Prevent éjszakai krémet kifejezetten érzékeny, igénybevett, idősödő bőrre ajánlják. Értékes, természetes növényi összetevői hatékonyak a szabadgyökök ellen, ami csökkenti a bőr idő előtti öregedésének az esélyét. Könnyen felszívódó formula, komfortérzetet biztosít a bőrnek, emellett a bőrpírokat is hatékonyan kezeli. Reggelre újraéleszti a bőrt, üde, ragyogó kinézetet biztosít. A kipróbálás után nem csodálkoztam, hogy ez a készítmény nyerte a 2020-as Global Beauty & Welness Awards fődíját mint a leginnovatívabb anti-aging krém.

Gemma prevent éjszakai krém

Eddig ezeket a termékeket teszteltem a Lavylites™ portfóliójából, de a Lavyl Lymph  készítménnyel és a Lavyl Hair fejbőrregeneráló készítménnyel is nagyon szemezek, úgyhogy nincs megállás, ha egy termék már bevált. Ismerjétek meg Ti is a teljes kollekciót a www.lavylites.com  webshopjából és bízom benne, hogy Nektek is olyan hatékonyan fognak tudni segíteni, mint nekem.