Szépségápolás

A Shiseido tavaszi újdonságait érdemes közelebbről is szemügyre vennetek…

Egy szuper blogger brunch keretei között ismerhettem meg a Shiseido tavaszi újdonságait, melyek közül nem tudtam, hogy mit emeljek ki, így mindhárom terméket szeretném, ha megismernétek.

Az új Essential Energy hidratáló és energetizáló termékcsalád új fejezetet nyit a bőrápolás területén. A forradalmian új ReNeura Technológiája a neurotudomány felfedezésein alapul. Segítségével a bőrünk képessé válik újra hatékonyan érzékelni az őt érő külső hatásokat és ezáltal optimálisan reagálni a bőrápolók hatóanyagaira. A hihetetlen mennyiségű 800 000 érzékelő receptorral a bőr minden külső ingerre reagál, amivel kapcsolatba kerül. A bőr az idegrendszeren keresztül kapcsolódik az agyhoz, így egy érintés is elég üzenetek küldésére és olyan folyamatok aktiválására, melyek azt célozzák, hogy a bőr állapota egészséges és szép maradjon. Erre az izgalmas technológiára alapozva készültek a termékek, melyek 3 textúrával kaphatóak:

Essential Energy Moisturizing Cream – selyemesen lágy krém, normál és száraz bőrre

Essential Energy Moisturizing Gel-Cream – Harmatosan friss, könnyű gél, kombinált és zsíros bőrre

Essential Energy Day Cream SPF 20 – selímesen puha krém normál és száraz bőrre, fényvédővel

A napozós termékpalettájukban is érkeztek újdonságok. A modern Anti-Aging napfényvédő krém és stick hatékony védelmet nyújt a bőrnek, mely vízzel való kapcsolat és izzadás esetén is sokáig megmarad. Az innovatív WetForce technológia pozitívan reagál az izzadságra és a vízre, így a védőréteg még optimálisabbá válik. A benne található fő ápolóelemek megvédik a bőrt a szárazságtól, az oxidációtól, illetve a sejt- és DNS-károsodásoktól is. Védik a bőrt az UVA-/UVB-sugaraktól és az exkluzív SuperVeil-UV 360™ technológiával hozzájárulnak ahhoz, hogy csökkentsék a nap okozta bőröregedés jeleit. A ProfenseCEL™ tartalmú, komplex formula csökkenti az enzimtevékenységet és a sejtek és a DNS sérüléseit, melyek kapcsolatban állnak a ráncok és a pigment foltok kialakulásával. Az arc és test számára alkalmas lotion és stick könnyen felvihető és gyorsan felszívódik, anélkül, hogy látható nyomot hagyna maga után. A termékek erősen vízállóak, izzadásgátlóak, homoktaszító hatásúak.

Egy új parfümöt is megízlelhettünk, az EverBloom Sakura art edition változatát. Japánban április elején minden a cseresznyevirágzásról (Sakura) szól, melyeknek szirmai szerintük szerencsét hoznak és ez az, ami az új illatkompozíciót is inspirálta. Az új illat két akkordból áll: az egyik akkordban a tiszta pézsma körülöleli az érzéki, elegáns, virágos narancsvirág, cseresznyevirág és bolgár rózsa jegyeket, a másik akkord a virágos – zöld ciklámen – jegyek és a gyümölcsös – fekete cseresznye aroma – jegyek ellenállhatatlan keverékét alkotja. Érdemes megszaglásznotok az illatot és elmerülni az érzéki cédrusfa és az érett gyümölcsök tengerében.

Ismerkedjetek meg a termékekkel a Marionnaud parfümériákban!