Lifestyle

A szépség által inspirált, parfümszakértőkkel alkotott illat…

Még csak most fogom tesztelni a Lenor új, Parfum des Secrets kollekcióját, mely szakértők szerint forradalmasíthatja a parfüm viselését. Négy egyedülállóan varázslatos textilöblítőről van szó, melyek parfümanyagok hozzáadásával készültek, így tartós, kifinomult illatot hoznak létre, tökéletesítve viselőjük stílusát. Az öblítők illatait a csábítás mozzanatai és a vonzalom ereje ihlette, az ingerlő titokzatosság, amely ellenállhatatlan személyiséget kölcsönöz.

A négy illat: Mystery, Charm, Blush és Kiss.

A csábítás születésének pillanatait akartam létrehozni az illatokban. A titokzatos Mystery a lehetőségek megragadására csábít, a Charm frissessége az új kapcsolat ígéretével vonz, a Blush lágysága a szerelem rózsaszín lebegését idézi, a Kiss mámorító illatában a szenvedély intenzitása jelenik meg.” Rafael Trujillo, Lenor Perfumer Designer

 Lenor Parfum des Secrets Mystery: finoman körülölel a mósusz alapon friss fehér virágok gyöngéd illata egy csipetnyi izgalmas feketeborssal bolondítva.

Lenor Parfum des Secrets Charm:rabul ejti érzékeit az élénk eukaliptusz a virágos patchouli és meleg szegfűszeg kifinomult társaságában.

Lenor Parfum des Secrets Blush: egy elbűvölő illat, melyben az új szerelem ígérete tündököl. Kellemes, piros gyümölcsös jegyek kombinációja balzsamosan lágy szantálfával.

Lenor Parfum des Secrets Kiss: mámorítóan gazdag kompozíció, mely azonnal bűvkörébe vonja az érzékeit. A passziógyümölcs édes jegye az ámbra kényeztető aromájával.

Ajánlott fogyasztói ár: 1499.-Ft