Divat

A szicíliai csipkeminta és a rózsadíszítés tökéletes harmóniája

DG2160B__40x30.inddSzeretem amikor a tervezők elrugaszkodnak a megszokott formáktól és fazonoktól, aminek az eredménye egy-két különleges kreáció lesz. Ezeket a Dolce&Gabbana szemüveget sem a casual stílus kedvelőinek tervezték, hanem olyan hölgyeknek akik szeretnek kilógni a tömegből. A Flowers Lace kollekciót a szicíliai csipkeminta és a rózsadíszítés dominálja, lenyűgöző ötvösmunka fémjelzi a különleges kereteket. A rózsákkal és kristályokkal díszített modellből mindössze egyetlen darab érkezett hazánkba, amelymár elérhető a budapesti Via Italia optikájában, a Trend Optika di Moda üzletben (1054 Bp., Arany János u.12.), ki szeretne lecsapni rá?

dav

Ennek a modellnek a kerete teljes egészében fémből készül, csipkemintáját lézervágásokkal készítik a front részén pedig különböző méretű Swarovski kristályok díszítik. Elérhetű szürke színátmenetes lencsével piros vagy fekete rózsákkal, valamint arany csipkemintával fehér rózsákkal és tükrös lencsékkel.

dolce-and-gabbana-eyewear-opticals-woman-flowers-lace-cover1

Az egyedi darabok mellett klasszikus napszemüveg fazonok és optikai keretek is elérhetőek lesznek az új kollekcióban, melyeknek a főbb színvilága a fekete, a piros, az arany, a púder és a kékes tónusok, illetve a rózsa motívumok is visszaköszönnek valamilyen formában !luxottica mix