Gyerek, Lifestyle

A természet által ihletett, teljes körű védelem

Tudjátok, hogy ma van a Szájápolás világnapja? A szájhigiénia sokkal fontosabb, mint gondolnánk, hiszen az egész szervezet egészségére hatással van. A Signal Long Active Nature Elements természet inspirálta, gyengéd formulájú fogkrémeivel és szájvizeivel nemcsak az erős, fehér fogakért és az ínyed védelméért tehetünk, hanem a friss leheletünkért is. Antibakteriális hatású ásványi cinket tartalmaznak, melyek segítenek gátolni a lepedék kialakulását.

A Signal Long Active Nature Elements fogkrémek 92%-ban, az új szájvizek pedig 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, mi több, ásványi cinkkel dúsítottak. Ez utóbbi antibakteriális hatása révén segít védelmet nyújtani a lepedékképződés ellen. A (kupak kivételével) 100%-ban újrahasznosított műanyag- ból készülő flakonba került szájvizek nem tartalmaznak alkoholt sem.

Baking Soda Clean & Fresh fogkrém (599 Ft/75ml)

Szódabikarbónát, rozmaring- és mentaolajat tartalmaz, segít alaposan megtisztítani a fogakat és friss leheletet biztosítani. Gyengéd formulája természetes olajokat és cinket tartalmaz, mely segít védeni a baktériumok ellen. Az eredmény: teljes körű védelem, természetes eredetű összetevőkkel.

Charcoal White & Detox fogkrém (599 Ft/75ml)

Aktív szenet tartalmaz, mely tisztító tulajdonságáról ismert. Segít eltávolítani a foltokat és visszaállítani a fogak természetes fehérségét.

Herbal Gum Care fogkrém (599 Ft/75ml)

Természetes zsálya- és kakukkfűolajat tartalmaz, segít ellenállóvá tenni az ínyt és egész nap védi a fogakat a reggeli és esti fogmosások között.

Coco White fogkrém (599 Ft/75ml)

Természetes kókuszkivonatot tartalmaz, segít visszaállítani a fogak fehérségét és egész nap védi a fogakat a reggeli és esti fogmosások között.

A fenti termékeket a természet ihlette, mindegyik 92%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Formulájukban cinket lepul, melynek természetes antibakteriális hatása segít védelmet nyújtani a lepedékképződés ellen akár 24 órán keresztül.

Silver Charcoal puha fogkefe (599 Ft)

A sörték ezüst ionokat tartalmaznak, melyek 99,9%-kal csökkentik a baktériumok szaporodását a sörtéken, 3 hónapon keresztül.3
0,01 mm vékony sörtéivel gyengéden távolítja el a fogak közti lepedéket. 3 ponton hajlított nyaka segít elérni és tisztítani a hátsó fogakat. Puha, gumi nyelvtisztítóval a friss leheletért.

Miért érdemes szájvízet is használni?

A szájvíz nemcsak a leheletet frissíti, de fontos a szájápolásban is, illetve segít megelőzni a fogszuvasodást. Fogmosás után a szájvízzel történő öblögetés segít teljes körű védelmet biztosítani: megtisztítani a fogak közötti, nehezen elérhető helyeket is, és védelmet nyújtani a lepedék és a fogkő kialakulása ellen.

Integral 8 Nature Elements szájvíz aktív szénnel (1499 Ft/500 m)

Integral 8 Nature Elements szájvíz kókuszkivonattal (1499 Ft/500 m)


21 NAP
ÉS MOSTANTÓL CSUPA MÓKA LESZ A FOGMOSÁS!

Hallottatok már a Sika Mika 21 napos programjáról?

Hogy a fogmosás ne kellemetlenség legyen a kicsiknek, hanem jó móka, vágjatok bele Sika Mika és Sika Mama kalandjaiba, mely az esti mesék erejével, 21 nap alatt segít elsajátítani a helyes fogmosás technikáját.

Ehhez válogassatok a YouTube-on a teljes mesesorozat epizódjai közül vagy haladjatok a megadott sorrendben, hogy a gyermekkel együtt követve a történetet, mindannyian részt vehessetek egy különleges fogmosó kihívásban.