Gyerek

A Ti nyalókátok mit rejt? Játssz és NYERJ! :)

A nagylányom már teljes karácsonyi lázban ég, ezért arra gondoltam, hogy az Ő ajánlásával, minden héten bemutatok Nektek egy játékot, amiért a korosztályában rajonganak. Ez nekem is segítség a tökéletes meglepi beszerzéséhez és bízom benne, hogy Nektek is tudok hasznos tippeket adni, hogyha időben be szeretnétek szerezni a legcukibb újdonságokat.

A Pikmi Pops szőrmókok nagyon szeretnek meglepetést okozni és a legváratlanabb helyről bukkannak elő. Ők meglepi nyalókának álcázva érkeznek a gyerekekhez és több, mint 45 különböző puha és illatos plüss formájában gyűjthetik össze őket a kicsik. A kis figurákon egy zsinór is található, amely segítségével a kulcstartóra, zip-zárra, táskára, tolltartóra, vagy a spirál füzetre is fel tudják akasztani őket, így mindig velük lehetnek és játékos pillanatokat szerezhetnek! 12 féle illatban kápráztatják el a rajongóikat, melyeket kisebb és nagyobb méretben is meg lehet vásárolni. Egyes nyalókában a plüss mellett néhány apró cuki meglepetést is található, így végtelen örömet és önfeledt játékot szerezhettek a gyermeketeknek.

A nyalókák többféle kiszerelésben kaphatóak, 2190 Ft- tól 7590 Ft-ig. Mi a Játéksziget üzletében bukkantunk rájuk és online rendeltem meg a webshopjukból!

Szeretnél még egy kis inspirációt? Nézd meg a játékhoz készült reklámfilmet is…

Ha Te is szeretnél NYERNI egy Pikmi Pops meglepi nyalókát, akkor csak meg kell írnod nekem blog, fb vagy insta kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban – hogy miket rejthetnek a nyalókák?!