Lifestyle

A tökéletes kerti garnitúra!

Minden évben izgatottan várom, hogy hogyan lehetne a kertünket még csinosabbá varázsolni, amihez szerencsére rengeteg inspirációm és ötletem van. A Kika kínálatában mindig találok gyönyörű kiegészítőket, bútorokat, idén a teraszra szereztünk be egy nagyon praktikus és látványos ülőgarnitúrát, amit nagyon szeretünk, ezért Nektek is ajánlom. Mindig vannak extra akciók is az áruházakban, mi is a “bolondos április” elnevezésű hétvége alatt vásároltunk elég nagy kedvezménnyel!

Ezt a fonott, műrattan étkezőasztalt választottuk a hozzá illő székekkel, mert a maga letisztult formájával modern, mégis kissé rusztikus és meditterán hatást is kelt a hétköznapokban. Üveg lapja könnyedén takarítható, jó nagy a felülete, így szuperül lehet rajta tálalni. A székek is nagyon kényelmesek, a párna huzata miatt aggódtam, hogy könnyen koszolódik, de szerencsére mosható.

A rattan bútorok egyébként megunhatatlanok, ezért idén is számtalan formában elérhetőek. Választhatunk a sarokelemes, laposabb változatból, ami abszolult trendi és kényelmes….

…vagy a kicsit magasabb tervezésű darabok is menők.

A fémes hatás kedvelői számára is bőven van választék, itt is a modern vonalvezetés a jellemző, amit szuperül tudunk variálni további kiegészítőkkel (lámpa, váza, kaspó), virágokkal, kerti elemekkel.

Egy szép kert növányek nélkül mit sem ér!Én nem vagyok nagy mestere a virágoknak, de azt tudom, hogy a klíma változás miatt a környezetünk is változik. Van, ahol nem esik annyi csapadék és van, ahol olyan trópusi hőség alakult ki, amit egy növény sem tolerál, ezért olyan növényeket válasszunk a kertbe vagy a teraszra, ami az adott helyre jellemző és a helyi gazdaságokban is elérhető. A gyógy- és fűszernövények divatja mellett a festőnövények is helyet kaphatnak a kertekben. A gondosan kiválasztott növényeket dizájnost kaspókba lehet ültetetni, így azok is szépséges díszítői elemei lehetnek a kertünknek.

Nézzetek szét Ti is a Kika áruházaiban és válogassatok a széles kínálatukból!