Lifestyle

„A tökéletes páros” a Lenortól!

Egy igazi háziasszony nem csak arra figyel, hogy a ruhák makulátlan tiszták legyenek, hanem arra is, hogy mindehez egy olyan “élmény” társuljon, mellyel a mindennapokba is hozzájárulnak ahhoz, hogy a saját és családjuk környezete is komfortosan érezze magát. Nem is gondolnánk, hogy az illatok és a textúrák milyen nagy mértékben befolyásolják a harmonikus mindennapjainkat, amihbe szerencsére a Lenor szakemberei és fejlesztő csapata renget munkát fektet.

Spring Awakening

Nagyon szeretem a friss ruhákat és ágyneműket, nekem a hétvégi rituálim része a mosás és a vasalás, amit imádok. Amióta “mosás a mosás” talán azóta használom a Lenor öblítőit és mindig izgatottan várom egy-egy új termék bevezetését. Most az új mosószer és az azonos illatú textilöblítőnek köszönhetően egy tökéletes párost dobott a Lenor a piacra, melyekkel hosszan csodálatos illatba burkolózhatunk. Három új család közül válogathatunk: a Spring Awakening, az Amesthyt Floral Boquet és a Gold Orchid.

A Spring Awakening mosószerek és öblítők használatával a tavaszi virágok, a természetes pacsuli és a fehér cédrus illatának öle­lésébe burkolózhatunk. Felemelő és üdítő élményt kínál, amelytől felélénkülve és felfrissülve érezhetjük magunkat a különleges napokon és a mindennapi rutinok közepette is.

Amethyst és Floral Bouquet

A titokzatos Amethyst és Floral Bouquet illatkoktél frissítő bergamotból, törékeny, éteri fréziából és ragyogó jázminból alkot egy élményt. A háttérben érezhető, megnyugtató illatjegyek bársonyos melegségbe burkolnak, amitől magabiztosnak és kellemesen fogod magad érezni egésznap. Ez egy kifejezetten érdekes illatkombinációt eredményez, egyedit, mint a valódi ametiszt.

Gold Orchid

A Gold Orchid kísértésbe ejtő vaníliát tartalmaz, ami a testet és az elmét egyaránt megnyugtatja. A mimóza, a méz, a rózsa és a lédús őszibarack jegyeit is magán viselő Gold Orchid illata érzéki élményt nyújt. 

Érdemes említést tennem az új termékek hatékonyságáról is, melyek a ragyogó végeredmény érdekében továbbfejlesztett formulával biztosítják az alapos tisztítást: 1. Tisztít 2. Felfrissít 3. Puhává varázsolja a ruhákat 4. Óvja a színeket 5. Védi a szöveteket. A textilöblítőknek köszönhetően a ruhaneműk hosszabban és intenzívebben illatoznak. A legjobb, legújabb technológiáját kínáljál a már jól ismert kollekcióikban, ami – a tökéletes puhaság mellett – a korábbiaknál is hosszabban tartó illatot kölcsönöz a textíliáknak. Ezt a hatást az illat vivőanyagának megváltoztatásával sikerült elérni: a komplex kapszulák fokozatosan, minden egyes mozdulattal bocsájtják ki az illatot.

A fenti információk engem teljes mértékben meggyőztek, de ha ezen felül is szeretnétek insporációt, akkor a személyes tapasztalataim alapján ezeket tudnám még hozzáfűzni:

  • A friss ágyneműink minden éjjel szinte olyanok, mintha aznap mostam volna őket és akár 1 héten át is érezni a friis illatot
  • A ruhák és az ágyneműk puha és kényelmes tapintásúak
  • Az új formulák segítenel a ruhák állapotának a megőrzésében, csökkentik a gyűrődést, ezáltal megkönnyítik a vasalást.
  • Érdekes, de lerövidítik a száradási időt és mérséklik a ruhák elektrosztatikus feltöltődését, aminek a jelentőségét szerintem egyik háziasszonynak sem kell tovább kifejtenem.

Engem teljesen mértékben meggyőztek a fentiek, remélem, hogy Ti is kedvet kaptatok, hogy kipróbáljátok őket!:)

A fenti termèkek a gyerekektől tàvol tartandòak.