Lifestyle, Szépségápolás

A VitalEurope fogászatnak köszönhetően újra magabiztosan mosolyoghatok!

VitalEurope
Nagyon hálás vagyok Dr. Kustán Harikliának, aki szebbé varázsolta a fogaimat

Szerintem bátran kijelenthetem, hogy a fogorvosi kezelések senkinek sem az önfeledt pillanatokat jelentik. Nekem sajnos gyerekkoromból rengeteg rossz tapasztalatom van, ezért is halogattam mindent, ami a fogaim kezelésével kapcsolatos egészen mostanáig. A VitalEurope fogászati központjában egy szuper fogorvos miatt már korábban is jártam és nagyon elégedett voltam velük, úgyhogy elhatároztam, hogy a felmerülő problémáimmal és ötleteimmel őket fogom bombázni. Nem nagyon beszéltem még róla Nektek, de ez első metszőfogam fele egy felépített fog, amit annyira jól megcsináltak évekkel ezelőtt, hogy szerencsére senki nem szokta észrevenni. Most ez a fogam kezdett el a belső felénél szuvasodni, ami már a másik első fogamat is elkezdte rongálni, szóval a kezelésére már szükségem volt. Nehezen szántam rá magam, mert nagyon féltem, hogy a foggyökerem már túl közel van és nem lehet jól visszaépíteni, amihez kapcsolódóan számtalan kérdés járt a fejemben: mi van, ha nem lesz ugyanolyan színű, mint a többi és emiatt nem lesz esztétikus? Észrevehető lesz, hogy épített a fogam? Mi lesz, ha már koronát kell rátenni? Szóval csak halogattam és halogattam, amikor egyik nap elhatároztam, hogy nincs mese profi szakemberek segítségét kell kérnem! Eddig egyébként emiatt a fogam miatt nem tudtam fogfehérítést sem igénybe venni, úgyhogy arra gondoltam, hogy akkor most a kettőt egyben jó lenne kivitelezni, de nem így alakult, hanem sokkal jobban, mint amire számítottam…

VitalEurope
Már készül is a felvétel…:)

Már a bejelentkezésénél felvázoltam az aggodalmaimat, hogy a fogászaton dolgozó szakemberek közül ahhoz az orvoshoz kerülhessek, aki a legprofibb ebben az esztétikai témakörben, így ajánlották Dr. Kustán Harikliát, akihez örömmel mentem az első visitemre. A vizsgálatot egy CT-vel kezdtük, hogy a doktornő kívül és belül is szemügyre vehesse a fogaim aktuális állapotát. A konzultáció során elmondtam, hogy nagyon érzékenyek a fogaim és nagyon félek bármilyen beavatkozástól, pláne, hogy a front fogamról van szó, de már a beszélgetés során megnyugodtam, mert elképesztően profi teammunka zajlik a kezelőszobákban. Többféle lehetőséget is számításba vettünk és végül megszületett a kezelés menete.

VitalEurope
Teljesen megnyugodtam a konzultáción, mert éreztem, hogy profi kezekben vagyok!

Azt tudtam, hogy ameddig nem szükséges, nem szeretnék koronát kérni a fogamra (habár láttam friss képeket és azok is gyönyörűek voltak), így ezért abban maradtunk, a doktornővel, hogy újraépíti nekem, ami teljes mértékben indokolt is volt. Ahhoz, hogy a megfelelő színt kapjuk és teljes körűen kezeljük a fogsoromat (a fehérítés az érzékeny fogaim miatt nem volt indokolt), először el kellett végezni a fogkőleszedést, a tisztítást, rendbetenni a töméseimet, majd utána következett a front fogam korriáglása, újraépítése, amitől amennyire féltem, annyira gördülékenyen ment és annyira látványosan szép lett. A kezelés során egy szilikon sablont készített a doktornő, majd eltávolította a régi tömésemet és a szuvasodást. Ezután következett a kompozit tömőanyagok rétegzése különböző árnyalatokkal, hogy olyant színt kapjunk, ami igazodni tud a meglévő fogaimhoz. A tömés elkészítése után következett a végleges forma kialakítása, majd a felszín polírozása. A kezelés mindössze 1,5 óráig tartott, egyáltalán nem fájt és az eredmény önmagáért beszél, nézzétek csak.

VitalEurope
Gyönyörű lett, nagyon boldog vagyok!:)

Sajnos nagyon érzékeny a szám, ezért több affta is megjelent a kezelés után, amit gyorsan tudtam orvosolni a klinika által kifejlesztett szájápolási csomag segítségével. A csomagban lapult egy utazó- és egy normál szájvíz az öblögetéshez és egy Luxury gum care serum, amit a megjelent hólyagokra kellett rákennem és hihetetlen, de szinte azonnal eltűntette azokat. Ezeket a termékeket érdemes beszereznetek, ha fogászati beavatkozásra mentek, mert szuperül lehet vele fertőtleníteni illetve célzottan kezeli a szájsebeket. A termékek a foghúzás kivételével (mert nyílt seb) minden fogászati kezelés után alkalmazhatóak, varrott sebnél már javasoljá a sebészek és általános fogászati kezelések után tökéletesek, például, ha szurit kapunk a helyére. A termékek is a VitalEurope klinikáján elérhetőek.

VitalEurope
Már nekem is szép és magabiztos a mosolyom!

Nagyon jó élménnyel zártam a beavatkozásokat és bármikor visszamennék, ha újabb probléma adódna a fogaimmal. A VitalEurope fogászat szolgáltatásait nemcsak a felmerülő fogpanaszok – például: szuvasodás, letört fog – kapcsán érdemes igénybe venni, hanem akkor is, hogyha valamilyen esztétikai szolgáltatást szeretnénk igénybe venni. A VitalEurope klinikáján 2006 óta, már több tízezer páciensnek varázsoltak csodálatos mosolyt, a kiváló orvos csapatuknak, az általunk használt alapanyagok magas minőségének, valamint saját fogtechnikai laboruknak köszönhetően. Prémium fogászatként mindig az új technológiák használatára, korszakalkotó innovációk alkalmazására törekszenek, a siker számukra az elégedett pácienseket és az őszinte, ragyogó mosolyokat jelenti.

Tiszta szívből ajánlom a VitalEurope klinikáját, bármilyen fogászati problémával is keresitek meg őket! Legyen Nektek is egészséges és magabiztos a mosolyotok! 🙂

___