Lifestyle

Advent Csongrádon

Sajnos idén nem fogok eljutni Csongrádra az Adventi forgatagba, de szeretném Veletek megosztani, hogy milyen szuper programokkal várják a látogatókat. A Tisza-partiváros főterén, immár hagyományosan a Kossuth téren adventi fények, karácsonyi ízek és illatok, változatos zenei és családi programok várják december 2-től karácsonyig minden hétvégén a pihenni és feltöltődni vágyókat.

Csongrád

A legkisebbeknek Meseerdő és Mikulásház kínál kreatív, játékos programokat, élményeket. A huncut krampuszok és a városi Mikulás idén is sok meglepetéssel készül. Játékos feladványokkal kalandozhatnak a gyerekek az adventi labirintusban. Idén a környezettudatosság jegyében újrahasznosított anyagokból készítik el a labirintust a szervezők.

Csongrád

A város adventi főterén felállított színpadon ünnepi műsorokkal, koncertekkel várják a családokat. Fellép majd Farkasházi Réka és a Tintanyúl is a legkisebbek örömére. A Nagyboldogasszony-templomban jótékonysági koncertet ad Zséda, Kökény Attila és Rakonczai Viktor, továbbá Roy és Ádám, Kocsis Tibor is fellép majd a csongrádi adventi hétvégeken.

A Kossuth téren a karácsonyi vásárban illatos forralt bor, házi rétesek széles választéka, erdélyi kürtőskalács, házi lekvár, kézműves hamburger, gyros, hotdog valamint a környezettudatosság jegyében készült kézműves termékek gazdag kínálata várja az odeérkezőket.

Karácsonyig minden vasárnap a város karácsonyfája mellett, ünnepi műsor kíséretében, délután 5 órakor meggyújtják az adventi gyertyákat. Mindenkit szeretettel várnak Csongrádon meghitt, karácsonyi hangolódásra a Kossuth téren!

Csongrád

Látogasd meg a Mikulást!

Nem kell sokat utazni, hogy a Mikulással otthonában is találkozzunk, ugyanis Karácsonyfalva Csongrád központtól legtávolabb eső városrészében Bokroson található. A gyerekek meglátogathatják a Mikulást és Hóanyót az ünnepi időszakban is. A manókkal játszhatnak kézműves foglalkozásokon és felülhetnek a Manóexpresszre, ami a Dél-Alföld legnagyobb kertivasútja. A Mikulás természetesen senkit nem hagy elmenni ajándék nélkül. Így aztán garantált a karácsonyi csoda Bokroson is! http://karacsonyifalu.hu/

___