Lifestyle

Ahol zajlik az élet!

A pandémia összehozta a családokat és szinte a teljes életterünk az otthonunkra fókuszálódott. Fontos, hogy a mindennapi életterünkben kényelmesen és stílusosan mozogjunk, aminek az egyik központi eleme az étkező asztalunk. Akár a családdal, akár a pároddal kettesben rendezett reggelikhez keresel egy igényes asztalt, a Bonami oldalán biztosan megtalálod majd azt a darabot, amire vágysz!

Ezeket a kiegészítőket hosszú távra választjuk, ezért fontos, hogy minőségi anyagokből készült darabokat preferáljunk. Ha sok helyed van az étkezőben, akkor nyugodtan választhatsz kerek vagy ovális nagyobb méretű asztalt, amely tökéletesen elválasztja az étkezőt a helyiség többi részétől. Két ember számára pedig általában elegendő egy 80 x 80 cm-es étkező felület, de ebben az esetben fókuszálhatunk a kihúzhatós fazonokra is, melyekkel akkor sem kell aggódnunk, hogyha vendégek érkeznek. Az asztal színét és textúráját általában nagyban befolyásolja a lakás enteriőrje, válogathatunk a márvány-, üveg- lappal vagy tölgy-, fém- talppal díszített darabok közül. Az asztal díszítése sem utolsó szempont, nézzük meg, hogy melyek most a legizgalmasabb dekorációk.

A megfelelő textilek, világítás és dekoráció kiválasztásával bármilyen unalmas étkezőből bájos kis sarkot varázsolhatsz. Virágokkal, gyertyatartókkal, vázákkal és dísztálakkal bármilyen belső tér hangulatos lehet. Figyelj a megfelelő magasságokra – hogy a dekoráció ne akadályozza a beszélgetést – és a főszerep maradjon továbbra is az ételeké és a kényelmes tálalásé.

Amíg a porcelán időtlen, az agyagkerámia pedig játékos hatást ad, addig az üveg és fém kiegészítők klasszikus eleganciát sugároznak. A robosztusabb csészék és a díszített evőeszközök pedig rusztikus hatást keltenek. A készletekben általában többféle tányért és tálat találsz, amelyekre a tálaláskor lehet szükséged. Csak annyit kell átgondolnod, hogy hány ember fogja őket használni, és milyen stílus és formavilág illik az étkeződhöz? A legköltséghatékonyabb egy komplett készlet megvásárlása, ha azonban a készletnem felel meg az életmódodnak vagy szereted az egyedi megjelenést, akkor mixeld össze az igényeidnek megfelelő tányérokat és tálakat!

Ha további terítési tanácsokra lenne szükséged, kíváncsi vagy további étkészlet stílusokra vagy akár keresed a tökéletes húsvéti dekorokat, akkor látogass el a Bonami oldalaira, ahol aktuális kedvenceket és újdonságokat fogsz találni!:)

___