Divat

Ajándékok, melyek minden nap hirdetik különleges köteléketeket

Idén anyák napján a Pandora a feltétel nélküli szeretetet ünnepli. A reggeli ébresztőktől a mindennapi kalandokig köszönd meg anyukádnak, hogy mindig ott volt melletted, lepd meg olyan ékszerekkel, ami a köztetek lévő különleges, megbonthatatlan köteléket szimbolizálják. Ezeket a csodaszép ékszereket mindig magukon viselhetik, már csak az a kérdés, hogy ezt egy szép nyaklánc, fülbevaló, gyűrű vagy karkötő és charm formájában teszik.

Pandora

A Pandora Moments kollekció új darabjainak egymásba fonódó mintái a családi kötelék ragyogó emlékeztetői lehetnek számotokra. Az összekapcsolódó sterling ezüst gyűrűk és a kocka alakú cirkónia pavéval ellátott csillogó szett segítségével, az örök szeretetet jelképező új szimbólumaival fejezd ki neki, mennyire törődsz vele. A Pandora Timeless kollekció pedig szívalakú köves darabokkal bővült, egy leheletnyi színnel, amik klasszikus és egyben modern külsőt kölcsönöznek az elegáns anyák napi meglepetéseknek. Akár a partnerednek szeretnéd kifejezni szívből jövő köszönetedet, akár édesanyádnak szeretnél kedveskedni, ünnepeld őt ragyogó ajándékkal.

Pandora

„Azért alkottuk meg az egymásba fonódó karikákat, hogy megidézzük a hagyományoson túlmutató, végtelen anya-gyermek kapcsolatot. A közöttük található csomó pedig a megtörhetetlen köteléket jelképezi” – árulta el A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói. – „A Pandora Timeless kollekció szív szimbóluma tökéletes eszköz, hogy elmondd édesanyádnak, hogy szereted. Emellett azt is szeretnénk, hogy az anyukák erősnek érezzék magukat, szeretnénk őket arra biztatni, hogy szeressék és bátran ajándékozzák meg magukat.”

Pandora

Fejezd ki megbecsülésed és ajándékozz olyan emléket a Pandorával, ami anyák napján és azt követően is örömet okoz!