Szépségápolás

Ajándékozd meg magad a japán szépséggel!

A SHISEIDO márkát szerintem senkinek nem kell bemutatnom, úgy tudnám leginkább jellemezni, hogy mixe a japán örökségnek és a modern innovációnak! Új sminktermékeik 4 különböző textúrára épülnek: arcra, szemre és az ajkakra. A kifinomult bőrápolás által inspirált textúrák könnyed, tartós formulák, melyekkel csodás színhatások érhetőek el.

Nézzük meg, hogy melyek az új textúrák:

DEW TEXTÚRA

A márka már a kezdetek óta úttörő volt az optikai fénytechnológia használatában. Bőrápolási termékeikben fényvisszaverő és fényelnyelő részecskék találhatóak. Ennek a textúrának nincs szüksége extra megvilágításra, ragyogóvá tesz bármely bőrfelszínt, maximálisan kihasználva a különböző irányból érkező fényeket.

Arcra, szemre és szájra is használhatóak és akár 12 órán át tartó hatást biztosítanak. Ujjbeggyel kell felvinni őket és nagyon könnyed, selymes a textúrájuk. 100% többdimenziós gyöngyök elegye, melyek vibráló fényhatást keltenek a bőrön.

GÉL TEXTÚRA

Mintegy 150 év szakértői és innovációs tapasztalattal a bőrápolás és kozmetikai terén, a márka megalkotta a gél textúra következő generációját, mely azonnal beszívódik, kényezteti, hidratálja a bőrt. Ezek az előnyök mostantól a sminktermékek esetében is érvényesülnek, ahol az intenzív, pillekönnyű pigmentek tartósak is.

Szájra és szemre is használhatóak, érdemes kipróbálni őket, mert fantasztikusan siklanak a bőrön. 6 órán keresztül visszafogott, selymes fénnyel biztosítják a tartós és teljes fedést, mely a hármas gél technológiának köszönhetően egyáltalán nem érezhető a bőrön, csak látható!:)

PÚDER TEXTÚRA

A márka már 1906 óta fejleszt púder textúrát arcápoló termékeiben, ekkor vezette be az első ólommentes arcpúdert. A púder textúrát teljesen újraálmodták olyan formulával, mely légiesen könnyed, hagyja lélegezni a bőrt, könnyű felvinni, rétegezhető, gyönyörű és tartós színekben elérhető.

Arcra, szemre és szájra is használható, 8 órán keresztül biztosít tartós és matt hatást. Kis mennyiséget kell ujbeggyel nyomkodni az orcánkra, majd eloszlatni. Ha szükséges, akkor lehet rétegezni is a kívánt szín eléréséig.

INK/TINTA TEXTÚRA

Az ink kollekciót a shodo tradícionális, japán gyökerű kalligráfia inspirálta, melynek kezdete a korai 5.századig nyúlik vissza. A márka ezt az ős művészeti ágat ötvözte modern technológiával, így olyan váratlan és innovatív formulák születtek, melyek merész színeket, könnyed alkalmazást és maximális tartósságot eredményeznek.

Szemhéjra, vízvonalra és szemöldökre is használható, ami akár 12 órán át is tartós. A termékben beépített szivacs applikátor és hegyező is található, ennek köszönhetően bármikor használható és jól satírozható. Nekem ez az egyik kedvencem termékem, nagyon könnyű és sokoldalú a használata.

Eyeliner – a szempilla tövénél használva szemceruzaként funkcionál

Shadow – a szivacs applikátor segítségével lehet satírozni az egész szemhéjon, így akár egy szemhéj festéket is helyettesít

Kajal – a vízvonalon használva mély és kifejező tekintetet varázsolhatunk vele

Brow – szemöldökceruzaként is megállja a helyét

Engem teljesen elvarázsolt a Shiseido új sminkkollekciója, csak azt tudom mondani, hogy próbáljátok ki őket, mert önmagukért beszélnek a termékek!:)

https://www.instagram.com/p/BqS4if9BPDp/