Szépségápolás

Aktív hatóanyagok, hatékony bőrápolók és különleges sminktermékek érkeztek a Guerlain ünnepi kollekciójába!

A Guerlain blogger találkozóján megismerkedhettem a márka őszi újdonságaival, melyek, mint mindig most is levettek a lábamról. Fantasztikus nemes és aktív hatóanyagok, kivételesen hatékony bőrápolók és különleges sminktermékek érkeztek, melyek nemcsak a saját, hanem bolygónk szépségeit is megőrzik.

Idén ősszel, az Abeille Royale feltárja a legjobb peeling és legjobb lifting szerek titkát, amelyeket egyesít egy egyszerű lépésben, az új DOUBLE R szérumában. A puhító és feltöltő hatása, amit a hámrétegben fejt ki, a Fiatalító Vizes Olaj elősegíti a DoubleR szérum AHA savainak felszívódását a bőrbe, így segítve annak megújító hatását miközben erősíti a regeneráló hatást is. Három bőrgyógyászok által használt AHA savat tartalmaz, melyek optimális mennyiségben és folyamatosan adagolva kétszeresére gyorsítják a bőr megújulási folyamatait. Eredményeképpen javul a bőr minősége, a textúrája finomabbá válik, ragyogása fokozódik. A “Lifting effekt” regeneráló formula stimulálja a bőr alkotóinak szintézisét és újrastruktúrálja a bőr szerkezetét. A bőr újra tömör, az arc kontúrjai határozottak, az arcbőr feszesedik. Arcra és nyakra is használható, engem meggyőzött, és Téged?

30ml: 44.700 Ft, 50ml: 59.700 Ft

Természetesen új parfüm is érkezett a kollekcióba, a Mon Guerlain. Egy igazi szerencsehozó talizmán, amely felerősíti a magabiztosságot. Az erős nőt ünnepli, aki nem rejtegeti sebezhetőségét sem. Sugárzó és nyugodt, mosolygós és komoly, összetett és egyedülálló személyiség. Egy szabad nő, aki egyben erős, merész és bátor, meglepő és kiszámíthatatlan. A mandarin frissessége az ,ami a carla levendulával karöltve kiemeli a Sambac jázmin ragyogását. Az alkimista üvegéből inspirálódott üveg vonalai is tiszták és erősek, míg domborulatai igazán nőiesek. A Mon Guerlain Eau de Toilette Téged is meghív, hogy felfedezd sokoldalú nőiességed egy új oldalát.

EDT – 21.100 Ft/30ml, 28.700 Ft/50ml, 38.900 Ft/100ml

Az ünnepi smink kollekcióban a füstöset nyugodtan lecserélhetjük a csillogósra, “elektromos fény” lesz a kötelező smink a karácsonyi és újévi időszakra. Csillogó textúrák és metál kiegészítők váltják fel a szokásos „go-to”barnás, fekete matt színeket, ragyogó bronz tündöklést varázsolva arcunkra.  A Palette Electric Look szemhélypalettával a legragyogóbb formádat hozhatod az ünnepek alatt. Ebben a „must-have” palettában, 2 highlighter, 8 szemhéjpúder  és 3 applikátor található, hogy könnyedén, bárhol és bármikor használhasd. A KissKiss ajakrúzsok (12.800 Ft) maguk mögött hagyják elegáns fekete tokjukat és színes ruhába öltöznek. A dobozon azonnal megmutatják színüket, ami a tokon is tündököl. Szenvedélyes vörös, csábító pink és vonzó korall színekben pompázhatsz, hogy színt vigyél a mindennapjaidba! A belső formula természetesen változatlan: hyaluron sav, commiphora olaj tölti fel és simítja ki az ajkakat.  A márka új, limitált kiadású Two-Tone duo arcpirosítója (16.200 Ft) szín és highlighter egy lépésben. A hihetetlenül selymes púder használata igazi élményt nyújt. A Draping technikával könnyedén megalkothatod a profi sminkedet egy egyszerű lépésben. És végül az egyedi, gél púder pigmenteknek köszönhetően, a Szemöldökvastagító ceruza (9050 Ft) dúsít és formáz is.  A kis kefe megszelídíti a szemöldököt, a másik oldalon pedig púderes textúrájú és szögletes ceruzája azonnal feltölti azt. A benne található ceramidok tartós eredményt biztosítanak.