Lifestyle

Alapdarabok a kertbe és az erkélyre

Lassan beköszönt a tavasz és gőzerővel elkezdhetjük díszíteni a kertet vagy éppen az erkélyünket. Szerencsére rengeteg praktikus bútor és izgalmas kiegészítő közül válogathatunk, melyek közül most a Bonami újdonságaiból szeretnék Nektek ajánlani.

Bútorok

A terasz, kert tervezésekor a legfontosabb elem a bútor. Először ezt célszerű kiválasztani, hiszen a színe és stílusa meghatározza majd a további kiegészítők beszerzését. Egy letisztultabb fazont könyebben lehet majd szinestíeni, ha pedig egy extrém formatervezést választunk, akkor az fogja kapni majd a fúkuszt.

Bonami

Kaspók

A kaspók mindig izgalmas elemei a terasznak, formatervezésük és színük nagyon fel tudja dobni a rendelkezésre álló tereket. Fontos, hogy összhangban tartsuk a különböző kiegészítőinket, de talán a váza esetében egy rusztikusabb forma, benne egy izgalmas növénnyel meg tudja bolondítani a teljes összképet.

Bonami

Szőnyegek

Egyre többen egészítik ki a terasz designjukat egy színes szőnyeggel vagy futóval. Egy letisztult bútor alá is érdemes kipróbálni, majd mellé a további kiegészítőket – szobor, tükör, étkészlet – érdemes színben is hozzá igazítani vagy éppen ellenkezőleg egy extra mintával még karakteresebbé varázsolni.

Bonami

Párnák és puffok

A szőnyegekhez hasonlóan párnákkal és a pufokkal is szuperül életre lehet kelteni a homogén árnyalatokat. A natúr bútor kompoziciók mellé válasszunk egy-egy élénkebb párnát vagy puffot, de nyugodtan mixelhetjük is mintákkal a még vagányabb hatás elérése végett.

Bonami

Fények

Egy jól megválasztott fényforrás is nagyon tudja befolyásolni a hangulat megteremtését. Egy cuki lámpion, romantikus fényfűzér vagy modern dekorációs világító panel mind-mind meghatározó eleme lehet a pihenőterünknek.

Látogassatok el a Bonami webshopjába és szemezgessetek a legújabb tavaszi kollekciók közül, szerintem érdemes!:)

___