Gyerek, Lifestyle

Alkosd meg a saját MAGNUMOD a Te ízlésednek megfelelően!

80 évvel a fehér csokoládé megszületése után, 2017-ben, a svájci Barry Callebaut cég, a világ jelenleg legnagyobb kakaófeldolgozó vállalata, megalkotta a RUBY csokoládét. A Ruby csokoládét az egyedülálló Ruby elnevezésű kakaóbabból hozták létre. 

Magnum Ruby

Bár magát a Ruby kakaóbabot már 13 éve felfedezték, mégis hosszú ideig tartott, míg megszületett belőle a csokoládé. Egy innovatív folyamatnak köszönhetően sikerült előhívni a kakaóbab különleges tulajdonságait, így megalkották a rubinvörös csokoládét, mely színét a benne lévő természetesen rózsaszínű kakaópornak köszönheti. Magyarországon 2020-ban elsőként és kizárólag A MAGNUM FORGALMAZ RUBY CSOKOLÁDÉS JÉGKRÉMET! Nem tartalmaz sem hozzáadott gyümölcsöket, sem egyéb hozzáadott színezékeket. A jégkrémet kívülről roppanós, természetesen rózsaszínű Ruby mártócsokoládé borítja,belül pedig ínycsiklandó, fehér csokoládés jégkrém rejlik málnaöntettel. 

Magnum

Az idei nyár egyértelmű trendje a Ruby, melyet most Te is megalkothatsz a még exkluzívabb helyszínre költözött Magnum Pleasure Store-ban Budapesten, a Duna-korzó Marriott Hotel-nél. 

A Magnum Pleasure Store Budapest megnyitásával a világ egyik legismertebb és legkedveltebb hűsítő desszertje izgalmas új csavart kapott: a roppanós csokoládéval és a lágy jégkrémmel fémjelzett finomságot exkluzív környezetben immár saját ízlésünk szerint, magunk állíthatjuk össze, válogatva a legkülönbözőbb szóratok és öntetek, illetve csokoládébevonatok közül. 

Magnum Pleasure Store

A Magnum márkánál megszokott és elismert, magas minőségű és gondosan válogatott alapanyagokkal – a vanília jégkrém esetében például madagaszkári vaníliával – találkozhatunk, és biztosak lehetünk abban, hogy a csokoládébevonat kakaója is fenntartható forrásból származik. 

A Magnum Pleasure Store koncepciója Párizsban született meg 2012-ben, azóta szerte a világon számos nagyvárosban, így például New Yorkban, Londonban és Szingapúrban is bizonyított. A koncepció megalkotói arra törekedtek, hogy napjaink igényeinek maximálisan megfeleljenek, így egy olyan egyedülálló gasztronómiai élményközpontot álmodtak meg, ahol merőben új formában, az egyéni ízlést maximálisan kiszolgálva, új ízek megismerésében élvezhetik a jégkrémeket a vásárlók. A legújabb csokoládékülönlegességgel, a Ruby csokoládéval együtt immáron négyféle mártócsokoládé közül válogathatunk (a fehér, a tej- és az étcsokoládé mellett), amiket több, mint tízféle szórattal tehetünk még egyedibbé, legyen szó kék áfonyáról vagy sós karamellás golyóról. Hamarosan kipróbáljuk…:)

Ha nincs kedved kimozdulni, akkor kényelmesen, az otthonodban élvezd a Magnum Ruby egyedi ízét, mert már online is megrendelhető!