Divat

ALL WALKS OF LIFE – Skechers x Snoop Dogg

Újabb sneaker kollaborációval lepte meg a rajongókat a Skechers, de most a férfiak élvezhetik a komfortos lábbelik trendi újdonságát. Az év elején Snoop és a Skechers hatalmasat durrantott a Super Bowl negyedik negyedében sugárzott reklámmal, amiben a rapper az újságkihordástól az ovális irodáig jut egyetlen nap alatt. Végig gangsztában, végig kényelemben, végig Skeschers slip-on cipőkben. A klipben látott, és sokak által azóta vágyott darabok végül most augusztusban érkeznek hozzánk.

Skechers x Snoop Dogg

Ha valaki tudja, mi az a stílus, az  Snoop D-O-Double-G, így a mától elérhető Skechers x Snoop Dogg kollekció egyszerre kínálja a rapper egyedi és jellegzetes kézjegyét és a Skechers innovatív kényelmét. A sportos megjelenésű utcai cipők egyszerűek, egyediek, feltűnőek, és mégis tökéletesen illeszkednek minden alkalomhoz – a színpad deszkáitól a focipálya füvén át az elnöki asztal lapjáig.

Az együttműködés három kapszulakollekciója augusztus 1-jétől egészen a nyár végéig fokozatosan érkezik, és érdemes résen lenni, hiszen nem mindennapi cipőkről van szó. Snoop igazi főnök-módjára járta végig a Skechers bemutatótermeit, hogy kiválassza a tökéletes modelleket, amiket aztán titkos műhelyében áteresztett a Snoopifying szűrőn, hogy a végén egyedi anyagokkal, színekkel és mintákkal borítsa ránk folyton változó és mégis összetéveszthetetlen stílusát.

A Skechers kiváló csapatának segítségével megvalósíthattam ötleteimet, rendesen felpimpelhettem saját ízlésemmel a cipőket. A kész kollekció az – All walks of life  (Az élet minden területén) nevet kapta” mondta Snoop. “Egyedi utcai stílus a klasszikus Snoop-féle swaggel.”

Snoppal idén kezdtük el a közös munkát a kollekcióval és a fantasztikus Skechers x Snoop Dogg Super Bowl tévészpottal“ meséli Michael Greenberg, a Skechers elnöke. “Snoop laza stílusát és érzékenységét ötvöztük  a Skechers jellegzetes kényelmével, hiteles együttműködést és sikeres partnerséget eredményezve.

Skechers x Snoop Dogg
Skechers Stamina – Snoop 91

A kapszulakollekció egyik legerősebb választása a Skechers Stamina, ami 2004-es megjelenése óta igazi alapdarab a sneaker-kultúrában nem véletlenül: a platinalemezes Rhythm and Gangsta: The Masterpiece debütálásához időzítették. Retro stílus velúr és hálós felsőrésszel, színes oldalbetétekkel. A mostani, limitált kollekcióhoz Snoop saját kezűleg választotta ki azokat a színeket, amik tükrözik életének ezt a különleges korszakát.

Skechers x Snoop Dogg
Skechers Hands Free Slip-Ins®  Snoop One OG

Íme az ideális cipő minden napra, mindenhova. Az igazi all walks of life, a Snoop One OG. A Skechers Hands Free Slip-ins® kényelmét kihasználva ez a bőrből készült darab tökéletes Snoop és rajongói számára egyaránt. Az exkluzív Heel Pillow™technológia, biztonságosan tartja a lábat, úgyhogy figyelhetünk olyan részletekre, mint a sarokrészén található nyomtatott grafika, vagy, a “Snoop S” márkajelzés.

Skechers x Snoop Dogg
Skechers Hands Free Slip-Ins® – Snoop One Double G

Hasonló stílus, de mégsem ugyanaz. Snoop ezt a bőr kasmírmintás cipőt is úgy alkotta meg, hogy csak kényelmesen bele kelljen csusszanni a Skechers Hands Free Slip-ins® technológiának köszönhetően, ami gondoskodik a gangaszatlábakról, mindegy merre vezet az útjuk. Ha a One Double G-re mész rá, bandana nyomattal és S-logóval lesz teljes a kúlságod.

Skechers x Snoop Dogg
Skechers Go Run Swirl Tech – Dizzie

Snoop mindenre gondolt a kollekció tervezésekor, és  nemcsak az utcán akart villantani, hanem a sportpályákon is. Így született meg a Skechers GO RUN Swirl Tech – Dizzie, ami HYPER BURST Glide Step megoldással érkezik, forrón olvadó rétegekkel, hogy ez a csuka tényleg extra hot legyen.

Ha cipők terén szeretnél végre te is igazi nagymenő lenni, ismerd meg a Skechers x Snoop Dogg együttműködés új stílusait, és csapj le a kollekció első darabjaira!

___