Szépségápolás

Allergénmentes, de illatosított bőrápolók? Végre megérkeztek!

A gyakori vagy sokáig tartó fürdés, a túl meleg víz, valamint a durva tisztálkodási szerek használata száríthatja és gyengítheti a bőr védőfunkcióját – ez különösen igaz azok esetében, akik alapvetően száraz és irritációra hajlamos bőrrel rendelkeznek. Ők már bizonyára tapasztalták, hogy ajánlott az illatmentes tisztálkodó és ápoló termékek közül válogatniuk, különben bőrük irritált lesz, kipirosodik, esetleg viszket is, sőt még érdesebbé válik, mint előtte volt, hiszen az illatanyagok legtöbb esetben különböző allergéneket tartalmaznak. Ezentúl azonban az Eucerin márka fejlesztésének köszönhetően már nekik sem kell kompromisszumot kötniük és lemondani az illatos készítmények okozta frissítő kényeztetésről.

Az UreaRepair PLUS illatosított tusfürdőhab nemcsak alaposan, dörzsölés nélkül, enyhe tenzidekkel tisztít, hanem urea – és glicerintartalmának köszönhetően fürdés közben is ápolja és puhává teszi a bőrünket. A kellemes, allergénmentes illatanyaga amellett, hogy érzéki élménnyé teszi a fürdést, gyulladáscsökkentő hatásával meg is nyugtatja a bőrt. Különleges hab formátuma pedig abban segít, hogy még könnyebben tudjuk eloszlatni a nedves bőrfelületen.

A megfelelő bőrápolás érdekében minden fürdés után ajánlott testünk egész felületét hidratálni. Ez természetesen kiemelten fontos a téli hónapokban, amikor bőrünk védőrétege ki van téve a kinti hideg időjárás viszontagságainak, valamint a benti, fűtött száraz levegőnek egyaránt. Erre nyújt hatékony megoldást az UreaRepair PLUS 5% Urea testápoló illatosított verziója, mely a használat után 48 órán át késlelteti a nagyon száraz és érdes bőr tüneteit. Az illatmentes változatával megegyezően ez is azonnali enyhülést biztosít, gyorsan beszívódik, valamint zsíros nyomot sem hagy maga után – azonban ráadásként nyugtató, kellemes illatot is kapott. Az allergénmentes illatanyag a legérzékenyebb bőrt sem irritálja, sőt gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően még nyugtatja is azt. A testápoló formulája ureát, ceramidot, valamint más természetes hidratáló faktorokat tartalmaz: ezeknek a hatóanyagoknak köszönheti a klinikailag is bizonyított hidratáló és nedvességmegkötő hatását.