Divat

Álmodd meg a saját olasz gardróbodat, amihez most megajándékozlak egy 10.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal!

Anyukakaként nagy mértékben megváltozott az öltözködési stílusom, ami természetesen nem azt jelenti, hogy elfelejtettem milyen csinosan öltözködni, hanem azt, hogy mostmár egyre inkább figyelek a minőségre és arra, hogy lezserebb eleganciával, emellett egyedi darabokkal bővítsem a gardróbomat. Az instagramon találtam rá a Glam Boutique üzletére, ami annyira magával ragadott, hogy már másnap csillapíthatatlan vágyat éreztem a ruháik és kiegészítőik feltérképezésére. Már az oldalukon elájultam a csodaszép ruháktól, amelyeket személyesen is szemügyre vettem és felpróbálva kelnek csak igazán életre…:)

A Mammut I. földszintjén várja az olasz divatirányzatok szerelmeseit ez a kis ékszerdoboz, ahol olyan ruhák és kiegészítők közül válogathatunk, amelyek egyedi stílusérzéket sugallnak, miközben tökéletes megjelenést biztosítanak a mindennapokban is. Hetente frissülő kollekcióikban hétköznapi és alkalmi ruhákat is találunk, melyekből a 20-60 éves közötti korosztály is bátran szemezgethet.

Találkozhatunk klasszikus vonalvezetésű blézerek, dögös ceruzaszoknyák, casual selyemblúzokkal, de a tüllbetétes szoknya, szegecses bőrdzseki és a flitteres pulcsi is a kollekció része. A ruhákhoz illő stílusos kiegészítők – cipők, táskák, kalapok, sálak – és különleges megjelenést kölcsönző ékszerek is szinesítik a kínálatukat. Most érkezett meg a legújabb tavaszi kollekciójuk, amit én már feltérképeztem, mert a tavasz/nyári kifutók világa sok izgalmas újdonságot sugall, az anyaghasználat, a szabásvonalak és a kiegészítők terén is.

Ők a kedvenceim a tavaszi árukészletükből:

Ha Te is szeretnéd átélni a dolce vita életérzést és örülnél, hogyha Téged ajándékoználak meg a Glam Boutique 10.000 Ft-os vásárlási utalványával, akkor csak a következőket kell tenned:

  1. KÖVESD BE a Glam Boutique instagram és facebook oldalát!
  2. TAGGELD be blog, facebook vagy az instagram posztom alá egy barátnődet, akinek szívesen ajánlanád az új kollekciójukat (kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban)!