Divat

Anyák napi Anya-Lánya ékszer különlegességek!

A hétvégén ismét Anyák-napja lesz, amit a kézzel készített meglepetések mellett valaki apró figyelmeségekkel is megünnepel. Ha egy igazán maradandó ajándékkal szeretnél kedveskedni a lányodnak vagy az Anyukádnak, akkor az Engelsrufer ékszerei igazi és hordható emlékek lehetnek. Ezeket a különleges kiegészítőket magyar fordításban Angyalhívónak nevezik, melyet két német ékszerbolt tulajdonos, Sabine és Mario Martini álmodott meg.

A kézzel készült kis műremekek 925-ös rhodiumozott ezüstből, illetve rozé aranyból készülnek, s háromféle – arany, ezüst és rozé arany – színben kaphatóak. A medálokban elhelyezkedő színes kis gömböcskékben egy aprócska harang lapul, mely egyedi csilingelése az angyali jelenlét szimbóluma. A haranggömböket cserélgetni is lehet, hiszen a medál könnyen kinyitható. Minden színes gömb mást és mást jelent, a fehér például az elbűvölő feddhetetlenség, ártatlanság, a tisztaság és a halhatatlanság jelképe, míg a piros a szenvedély, tűz, erő és szerelem jelképe. Angolul találtam rá Nektek egy leírást:

Az ékszerekhez felhasználnak olyan anyagokat, mint a cirkónium kövek, drágakövek, üveg, féldrágakövek, édesvízi gyöngyök, igazgyöngy imitációk, kagyló gyöngyök, acél, zománc és szatén. Házon belüli tervezőcsoportjuk évente kétszer tervez új kollekciót: tavasz/nyár és ősz/tél. Az Anya-lánya kollekcióban a csilingelő medálok mellett más motívumokkal díszített nyakláncok és fülbevalók is megtalálhatóak.

Az Engelsrufer kollekciójából az angyalhívó ékszerek mellett még számos szépségből válogathattok, mint pélául ezek a fülbevalók vagy medálok…:)

Az ékszereket meg tudjátok nézni és rendelni a FashionWatch weboldaláról vagy bármelyik üzletükbe személyesen ellátogatva. Nektek melyik tetszik a legjobban?