Divat

Apró fényűzés a Mariesy ékszereivel!

Remélem Ti is észrevettétek, hogy a trendekben egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az apró, finom kiegészítők. Én ezeket az ékszereket nagyon szeretem önmagukban hordani, illetve egymással is kombinálni, hogy még egyedibb megjelenést érjek el vele. Nagyon jól mutatnak blúzzal, pólóval vagy ruhával is, számtalan stílusban variálhatóak.

A FashionWatch üzletében találkoztam először a Mariesy gyönyörű ékszereivel, melyekbe egyből beleszerettem. Letisztult formaviláguknak köszönhetően jól mixelhetőek más kiegészítőkkel, illetve önmagukban is szemet gyönyörködtetőek. A nyakláncok (5490 Ft-tól) közül ők a kedvenceim, valamelyik darab kifejezetten egy-egy időszakra tökéletes (például a vasmacska nyáron), de túlnyomó részben egész évben hordhatóak.

A karkötőkkel (3990 Ft-tól) is hasonló a helyzet, szuperül mutatnak egy karóra mellett, jól lehet őket mixelni. Természetesen akkor sem tudunk hibázni, hogyha a nyakláncokkal együtt hordjuk őket, mindenhogy elbűvölőek.

Nézzétek meg a teljes termékpalettát a FashionWatch oldalán vagy ha az üzleteik felé jártok ugorjatok be és személyesen is próbáljátok fel őket, mert úgy végképp nem lehet otthagyni őket…:)