Lifestyle

Apró segítség Neked, hatalmas öröm a rászoruló gyerekeknek!

hands depicting the heart

A Procter & Gamble 25 éve elkötelezetten gondoskodik a magyarországi helyi közösségekről, ahol élünk és dolgozunk. Idén sem maradhat el az ünnepi időszak a kezdeményezésük nélkül, melyben anyagi és terméktámogatással segítik a rászoruló gyerekeket. Nemcsak Ők, hanem Te is segíthetsz a kicsiknek, méghozzá úgy, hogy a SPAR  és az INTERSPAR üzleteiben bármilyen P&G terméket vásárolsz december 7-ig. A termék árának 1%-át a Magyar Vöröskereszt fogja eljuttatni a gyerekekhez és családjaikhoz!

Íme néhány szuper termék, aminek a megvásárlásával Te is segíthetsz:

oral-b-mix

Egy szép mosolyhoz nagyban hozzájárul a megfelelő fogkefe kiválasztása. Az Oral-B Genius 9000-es modellje egy igazán személyre szabott élményt nyújt a fogaink ápolásához. Különleges és modern technológiájának köszönhetően kimagasló tisztítást biztosít bárkinek a családban! Érdemes válogatnotok az elektromos fogkeféik között, mert mindegyik sajátos funkcióval van felszerelve.

gillette-mix

Minden férfi borotválkozik, ezért a Gillette legújabb Fusion ProGlide FlexBall borotvának biztosan helye van a fürdőszobában! A borotvák mellett borotvabetétek és borotválkozás előtti, illetve utáni termékek is fokozhatják a szőrtelenítés élményét, amiért egy finom és selymes puszi biztosan járni fog!

pampers-mix

A kisgyerekes családokban nékülözhetetlen kiegészítő a pelenka, melyben a Pampers piacvezető a termékeivel. Újszülött kortól egészen a totyogós korszakig rábízhatjuk kisbabánk popsiját a márka sokszínű termékpalettájára.

braun-satin-hair-7

Egy Hölgy egyik legnagyobb és legfeltűnőbb éke a hajkoronája, mely formázása mindennapos feladat. Szerencsére a Braun hajformázói közül bőven válogathatunk: a hajvasalóktól kezdve a hajszárítókon és a fésükön át egészen a légfúvásos hajformázókig. Tedd élménnyé a reggeli készülődést!

Ez csak egy töredéke volt a Procter & Gamble márkáiból, ezen kívül az Ambi Pur, Ariel, Bonux, Dreft, Jar, Lenor, Mr.Proper, Tide, Always, Blend-a Dent, Discret, Head&Shoulders, Londa, Naturella, Panténe, Venus, Wella, Old Spice és a Duracell termékek megvásárlásával is adományozó lehetsz!

Molnár Ferenc, Caramel így bíztata mindenkit az “Apró segítség, hatalmas öröm” kezdeményezésben való részvételre:

“A kampány erőssége, hogy bárki segíthet. Minél többen csatlakozunk, annál több gyermek számára sikerülhet egy komfortosabb otthont teremteni, akár csak egy kis időre is. Tapasztalatból tudom, milyen hátrányos helyzetű gyerekként felnőni, édesapaként pedig tudom, mennyire fontos, hogy gyermekünk számára mindent megadjunk, ami a boldog jövő alapja. Most igazán egyszerű segíteni. A mindennapi bevásárlás során is tehetünk érte, pluszköltség nélkül. Ezért is bíztatok mindenkit arra, hogy csatlakozzon a kampányhoz, hogy mosolyt csalhatunk a magyar gyermekek arcára.”

Segíts Te is a rászorulókon!:)