Gyerek

Aqua Pure – 99% víz és organikus pamut

A lányaim kiskoruk óta a Pampers nedves törlőkendőit használják, amiket ma már nem kifejezetten popsitörlésre alkalmazunk, mégis a mindennapjaink részei bármilyen “baleset” eltávolításáról is legyen szó. Az Aqua Pure törlőkendők még finomabb technológiával készülnek, ennek köszönhetően 99%-ban vízből és organikus pamutból állítják elő őket. Az összetevők fennmaradó 1%-a bőrgyógyászatilag tesztelt, gyengéd tisztító hatóanyagokból, valamint igazolt összetevőkből áll, melyek segítenek megőrizni a kicsik bőrének PH egyensúlyát, illetve óvják az irritációval szemben. A törlőkendők biztonságosan használhatóak az újszülöttek bőrén is, így már a kezdetektől kényeztető kiegészítője lehet a családoknak.

Pampers PureAqua

Ezekért a tulajdonságaiért olyan egyedülálló:

  • 99%-ban vízzel készülnek a bőr gyengéd tisztításához
  • organikus pamut felhasználásával készülnek, hogy gyengéden ápolják a babák bőrét
  • 0% alkoholt és illatanyagot tartalmaznak
  • 1% bőrgyógyászatilag tesztelt, gyengéd, tisztító hatóanyagokból és a Pampers igazolt pufferoldatának összetevőiből állnak, melyek segítenek megelőzni a bőrirritációt
  • az új Aqua Pure törlőkendők kialakításuknak köszönhetően segítenek megóvni a babák finom bőrét
  • biztonságban használhatóak már újszülött kortól is
Pampers PureAqua

Az AquaPure törlőkendőket a babák bőrének a megóvásához tervezték, melyekről, ha többet is meg szeretnél tudni, akkor látogass el a Pampers weboldalára.

ilovemomblog

Gyertek játszani az ilovemom instagram oldalára, ahol most 3 szerencsés követőmet megajándékozom egy Pampers Aqua Pure csomaggal és egy PlanToys bálna játékkal!:)

___